iOS 12.1.4 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad

iOS 12.1.4. Actualizarea pentru sistemul de operare a fost lansata pentru iPhone, iPad, si iPod Touch de catre compania Apple, iata ce problema grava rezolva.

iOS 12.1.4

iOS 12.1.4. Anuntata pentru lansare acum o saptamana, noua versiune a sistemului de operare este de fapt disponibila pentru iPhone, iPad, si iPod Touch abia in acest moment pentru toti utilizatorii. Apple a anuntat ca ca va lansa iOS 12.1.4 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch inca de saptamana trecuta pentru a rezolva o problema de securitate a apelurilor FaceTime in grup, insa distributia a fost amanata fara vreo explicatie din partea americanilor.

iOS 12.1.4. In cazul in care ati uitat, saptamana trecuta a fost dezvaluit un bug critic de securitate pentru iPhone, iPad, iPod Touch care permitea spionarea interlocutorilor inainte de a accepta un apel telefonic. Problema a fost una atat de grava incat Apple a blocat functia de apeluri FaceTime in grup inainte de a lansa iOS 12.1.4, si este investigata de catre procurorul general al statului New York din cauza ei, iar asta s-ar putea lasa cu amenzi.

iOS 12.1.4 a fost lansat in sfarsit pentru iDevice-uri

iOS 12.1.4. Alte schimbari n-au fost anuntate de catre compania Apple pentru aceasta actualizare a sistemului de operare, dar e foarte posibil sa foe imbunatatite performantele, si sa existe alte noutati. Nu mi-as face mari sperante ca vreo alta problema serioasa raportata de catre oameni a fost rezolvata de catre compania Apple in iOS 12.1.4, asa ca ramane de vazut in ce masura vom avea parte de surprize placute de la americani.

iOS 12.1.4. Actualizarea este disponibila in momentul de fata pentru instalare prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software, din telefoanele utilizatorilor din lumea intreaga. Puteti instala iOS 12.1.4 chiar in acest moment accesand Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si urmand pasii pe care compania Apple ii listeaza acolo pentru actualizarea iDevice-urilor noastre.

iOS 12.1.4. Instalarea prin iTunes este deasemenea posibila pentru noua versiune a sistemului de operare, insa va trebui sa descarcati fisierul ipsw in calculatoare inainte de a incepe.