Fortnite. NOUA Functie IMPORTANTA pentru Jucatori

Fortnite. O noua functie foarte importanta, si asteptata de catre multi jucatori, a fost lansata in mod oficial astazi de catre compania Epic Games.

Fortnite combinare conturi

Fortnite. Cu “doar” cateva luni bune intarziere, o noua functie importanta a fost lansata pentru jucatorii platformei lansate de catre Epic Games, insa ea aduce o schimbare serioasa pentru toti utilizatorii. Mai exact, incepand de astazi, Fortnite are disponibila o noua functie pentru combinarea conturilor de catre jucatorii care au creat multiple conturi pe diverse platforme pe care se joaca, si vor sa aiba unul singur pe care sa-l mai foloseasca de acum incolo.

Fortnite. Practic, toti cei care se jucau pe console si calculatoare, sau terminale mobile, aveau conturi separate, deoarece tot ceea ce se juca pe primele, nu era sincronizat cu restul platformelor, cel putin pana astazi. Epic Games a lansat astazi functia care permite combinarea conturilor din Fortnite, astfel ca tot ce aveau jucatorii pe console, poate fi acum disponibil si pe celelalte platforme, de la bani, si pana la obiectele pe care le-au adunat pana in momentul de fata.

Fortnite permite acum combinarea conturilor de pe diverse platforme

Fortnite conturi combinate

Fortnite. O pagina speciala a fost creata in cadrul jocului pentru a permite combinarea a doua conturi de pe platforme diferite, utilizatorii trebuind sa se logheze in fiecare cont in parte pentru a permite combinarea. Inainte ca aceasta combinare a conturilor sa fie posibila, jucatorii Fortnite au posibilitatea de a vedea cum este facut totul, si cu ce bani, sau obiecte, raman dupa ce a fost finalizata procedura de catre cei de la Epic Games, deci vor sti exact ce primesc, sau ce pierd.

Fortnite. Epic Games a publicat si o serie de informatii cu privire la aceasta procedura, inclusiv o serie de limitari de care se pot “lovi” utilizatorii cand incearca sa se foloseasca de aceasta fucntionalitate. Unul dintre conturile pentru care se face combinarea trebuie sa fie facut pe PS4, si inainte 28 septembrie 2018, iar orice fel de logari terte facute in ambele conturi din Fortnite trebuie deconectate, iar desigur ca orice cont cu ban, sau dezactivat, nu poate fi combinat.