Apple ACUZATA ca OBLIGA Clientii sa Cumpere Incarcatoare noi pentru iPhone

apple incarcator contrafacut

Apple este acuzata intr-un nou proces ca isi obliga clientii sa cumpere incarcatoare noi pentru telefoanele iPhone pe care le vinde in lumea intreaga, in momentul de fata. Totul a inceput prin 2017, cand iOS 11 a inceput sa afiseze un mesaj de alerta This Accessory May Not Be Supported pe iPhone-urile oamenilor cand incercau sa le incarce cu accesorii originale.

Apple nu a eliminat problema, iar de-a lungul timpului destui oamenis-au plans din cauza ei, si pot spune ca am intalnit-o o data, sau de 2 ori in acea perioada, dar nu era ceva permanent. O alta clienta a Apple a intampinat probleme mai serioase cu telefonul sau, un iPhone 7, pe care nu mai putea sa-l incarce folosind incarcatorul inclus in cutie, asa ca a fost obligat sa cumpere altul nou.

Suparata din cauza faptului ca Apple l-a obligat sa-si cumpere un incarcator nou, acel client a luat decizia de a actiona recent compania in judecata, din cauza schimbarii din iOS. Desi Apple afirma ca a facut aceasta modificare pentru a proteja clientii de accesorii terte, contrafacute, ea le afecteaza inclusiv pe cele originale, livrate cu telefoanele cumparate de catre clienti.

In or around October 2017, Plaintiff attempted to use her Apple Charger and received a message that read „This accessory may not be supported.” Thus, requiring that people buy a new charger for her iPhone. Upon learning this, Plaintiff felt ripped off, cheated, and violated by Defendant.

Desi exista posibilitatea ca acea femeie sa fi folosit un cablu tert, neautorizat, pentru incarcarea iPhone, si din cauza sa sa fi aparut aceasta eroare, in urma procesului vom afla totul. E greu de spus daca Apple si-a stricat intentionat accesoriile livrate cu anumite modele ale iPhone, sau daca problema are o alta natura, insa plangeri cu privire la aceasta problema exista, desi nu sunt extrem de multe.

Articolul precedentiOS 12.1.4 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad
Articolul următorHuawei P30 Pro. ASA ARATA in Versiunea Finala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.