LG G8 ThinQ vine cu Functia VEDETA a iPhone XS

LG G8 ThinQ. O functie foarte populara din iPhone XS va fi integrata in noul telefon pregatit pentru lansare de catre compania LG in urmatoarele luni.

LG G8 ThinQ camera 3D telefon

LG G8 ThinQ. Noul model de pregatit pentru lansare de catre compania coreeana va veni intr-un final cu functia vedeta pe care am vazut-o in telefoanele iPhone XS, sau iPhone X, inca din anul 2017. Mai exact, vorbim despre faptul ca LG G8 ThinQ urmeaza sa aba integrata o camera frontala 3D care va permite efectuarea de recunoastere faciala pentru securizarea telefonului, ceva de Huawei ofera inca din 2018, fiind al doilea producator cu o asemenea tehnologie.

LG G8 ThinQ. Informatia privind implementarea camerei 3D in telefoanele coreenilor a venit chiar de la companie, ea confirmand inclusiv denumirea pe care produsele o vor avea, totul pentru a creste interesul vis-a-vis de lansare. Practic, unii au spus ca e nevoie de 2 ani pentru ca Face ID din iPhone sa fie copiat, a durat mai putin, iar LG G8 ThinQ aduce aceasta tehnologie intr-o perioada incare producatorii Android cauta alternative prin cititoarele de amprente integrate in ecrane.

LG G8 ThinQ va avea o camera 3D pentru recunoastere faciala

LG G8 ThinQ. Separat de recunoastere faciala, camera 3D urmeaza sa fie folosita si pentru diverse alte functii care au legatura cu realitatea augmentata, si desigur ca selfie-urile cu efect bokeh vor fi deasemenea posibile. Totusi, oferirea functiei vedeta din iPhone XS este marea realizare pentru LG G8 ThinQ, iar asta in conditiile in care oamenii vor sa mai foloseasca si altceva decat clasicele metode de securitate biometrica implementate in telefoane.

G Electronics and Infineon Technologies AG have teamed up to introduce leading edge Time-of-Flight (ToF) technology to smartphone selfie photo lovers world over. nfineon’s REAL3TM image sensor chip will play a key role in the front-facing camera of the upcoming LG G8 ThinQ, to be unveiled in Barcelona during Mobile World Congress 2019.

LG G8 ThinQ. Prezentarea oficiala a telefonului urmeaza sa aiba loc in cadrul Mobile World Congress 2019, sau poate putin inaintea sa, deci urmeaza sa aflam mai multe despre produs pana la finalul acestei luni. Nu se stie deocamdata cam cat ar urma sa coste LG G8 ThinQ, si nici care sunt specificatiile sale finale, dar un ecran cu diagonala de peste 6 inch, si un chip Qualcomm Snapdragon 855 ar trebui sa fie integrate de catre producator pentru clienti.