Huawei. AVERTIZARE Privind PROBLEMELE din Europa

Huawei. O avertizare foarte importanta a fost facuta de catre companie vis-a-vis de problemele pe care le are in Europa, iata ce a declarat pentru clienti.

Huawei securitate cibernetica

Huawei. Compania chinezeasca este in momentul de fata foarte aproape de a avea unele produse interzise in Europa pentru folosire la retelele 5G care vor fi lansate in urmatorii ani pe continent. Intr-o tentativa de a linisti guvernele tarilor in care este activa, compania Huawei a anuntat ca va investi 2 miliarde de dolari pentru a rezolva problemele de securitate pe care le au produsele sale, insa a avertizat ca acest proces este unul de lunga durata, din pacate.

Huawei. Conform unei scrisori deschise care a fost publicata in Marea Britanie, chinezii spun ca ar avea nevoie de 5 ani pentru a rezolva problemele de securitate pe care le-au raportat autoritatile din tara. Huawei a afirmat iar ca nimeni nu a prezentat vreo dovada publica in baza careia sa fie sustinute acuzatiile in baza carora compania este considerata a fi un risc pentru siguranta nationala a tarilor din Europa, si nu numai, si e posibil sa nu le vedem vreodata.

Huawei spune ca e nevoie de pana la 5 ani pentru rezolvarea problemelor de securitate

Huawei. 5 ani este o perioada foarte lunga de timp, iar separat de investitiile din Marea Britanie pentru a rezolva prolemele de securitate, chinezii vor sa faca un centru pentru securitate cibernetica inclusiv in Polonia. Acolo un fost director al companiei a fost angajat pentru ca ar fi facilitat vanzarea de secrete de stat catre guvernul chinez, iar acum Huawei vrea sa faca acel centru pentru securitate cibernetica, probabil, pentru a intra in relatii mai bune cu guvernul local.

Huawei has earmarked $2 billion to address security concerns raised by the organisation that monitors the use of the company’s kit in the UK’s network infrastructure but has said the process could take up to five years. Our solid track record in security is our strongest evidence [against the security allegations]. The governments in some countries have labelled Huawei as a security threat, but they have never substantiated these allegations with solid evidence.

Huawei. Problemele europene ale companiei nu vor fi rezolvate de un centru pentru securitate cibernetica, sau de invstitii in imbunatatirea securitatii produselor, care ar putea avea loc abia peste 5 ani de zile. Huawei trebuie sa faca foarte rapid ceva pentru a linisti toate tarile care vor sa-i interzica produsele, altfel riscul ca acest lucru sa se intample devine tot mai mare, iar din acel moment, reputatia companiei va fi complet distrusa la nivel global.