RCS & RDS. Anunt EXCLUSIV pentru Clientii Romani

RCS & RDS. Pentru clientii din Romania a fost facut un anunt important de catre grupul de telecomunicatii Digi, iata ce ofera in exclusivitate compania.

RCS & RDS oscar

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii are in Romania o gama foarte diversificata de servicii, dar si o gama la fel de variata de posturi de televiziune pe care le ofera pentru clientii Digi TV in momentul de fata. Printre acestea, se numara Film Now, si Digi 24, iar RCS & RDS a anuntat ca pe ambele posturi TV urmeaza sa fie transmisa in exclusivitate Gala Premiilor Oscar, care va avea loc in noaptea de duminica spre luni, 24 spre 25 februarie.

RCS & RDS. Conform operatorului, Gala Premiilor Oscar urmeaza sa inceapa la ora 02:00 a zilei de 25 februarie, si urmeaza sa fie transmisa in direct din SUA, in exclusivitate pentru cele doua posturi de televiziune. Dupa cum probabil stiti deja, acestea sunt cele mai importante premii din intreaga industrie cinematografica, iar RCS & RDS le va permite clientilor din Romania sa-si vada actorii favoriti in timp real in cadrul evenimentului, dar si in orele dinaintea lui.

RCS & RDS va transmite in exclusivitate Gala Premiilor Oscar

RCS & RDS. Conform informatiilor oferite de catre grupul telecom, vor fi transmise inclusiv momentele in care vedetele industriei cinematografice de la Hollywood vor sosi pe covorul rosu, unde vor discuta cu presa din SUA. Evenimentul este urmarit de catre sute de milioane de persoane din intreaga lume in fiecare an, iar cei de la RCS & RDS le ofera romanilor ocazia de a vedea in timp real tot ceea ce fac vedetele favorite in cadrul Galei Premiilor oscar din 2019.

Film Now și Digi24 vor transmite în data de 25 februarie 2019, de la ora 02:00, regalul cinematografiei mondiale, Gala Premiilor Academiei Americane de Film. Este al cincilea an în care Film Now și Digi24 aduc telespectatorilor din România emoțiile decernării celor mai râvnite trofee ale industriei cinematografice.

RCS & RDS. Spre deosebire de anii trecuti, Gala Premiilor Oscar din 2019 urmeaza sa aiba loc pentru doar 3 ore, dar avand in vedere ca totul se intampla in plina noapte in Romania, va trebui sa va pregatiti multa cafea. Acestea fiind spuse, in noaptea zilei de 24 spre 25 februarie 2019 veti putea vedea la Film Now si Digi 24 Gala Premiilor Oscar, insa RCS & RDS nu a spus daca ea va fi disponibila inclusiv in aplicatia Digi Online, sau doar pe TV.