Windows 10. SURPRIZA GROZAVA de la Microsoft

Windows 10. O surpriza excelenta a fost dezvaluita de catre compania Microsoft pentru clientii sai, implementand ceva ce acestia cer de ani de zile.

Windows 10 mail dark mode

Windows 10. O veste grozava a venit astazi direct de la compania Microsoft, americanii facand o schimbare pe care foarte multa lume o dorea de ani, si ani, de zile, dar care intr-un final este oferita, chiar daca destul de tarziu. In cea mai recenta versiune beta a build-urilor Windows 10 pentru April 2019 Update, compania Microsoft a implementat un dark mode pentru aplicatia Mail, da, ati citit bine, nu va trebui sa mai vedeti mail-urile si sa va stricati ochii.

Windows 10. In imaginea de mai jos aveti prezentata aplicatia Mail a sistemului de operare cu noul dark mode activat de catre cei de la Microsoft, si trebuie sa recunoastem ca schimbarea este una de foarte bun augur. Prin ianuarie au fost descoperite primele informatii care sugerau faptul ca Windows 10 urmeaza sa aiba un dark mode pentru aplicatia Mail, insa iata ca abia acum exista o implementare mai corecta pentru ceea ce ar trebui sa aduca o tema intunecata.

Windows 10 are in sfarsit dark mode pentru aplicatia Mail

Windows 10 dark mode mail

Windows 10. Spre deosebire de ceea ce s-a descoperit initial, cand dark mode era oferit doar pentru o parte din interfata, acum vedem ca inclusiv partea unde este afisat mesajul este intunecata, deci schimbarea e completa. Cred ca foarte multa lume se va bucura sa vada ca poate folosi in aplicatia mail din Windows 10 un dark mode care sa nu mai fie atat de obositor pentru ochi, iar cei de la Microsoft vor sa ofere schimbarea incepand cu luna aprilie, si actualizarea de atunci.

Windows 10. Un buton va fi disponibil pentru activarea, sau dezactivarea, acestui dark mode, asa ca oricine nu este multumit de el, va putea sa renunte, dar e putin probabil ca lumea sa aleaga o solutie atat de radicala. Desigur ca acest dark mode pentru aplicatia Mail inca mai are nevoie de cateva imbunatatiri inainte de a fi oferit in versiune finala pentru Windows 10, asa ca ramane de vazut daca totul va ramane asa cum vedem acum, sau nu.