Google. Produs NOU la care NIMENI NU se Astepta

Google. Un nour produs la care nimeni nu se astepta a fost confirmat de catre compania americana, iata ce surpriza pregateste pentru fanii din intreaga lume.

Google lansare smartwatch

Google. Dupa ani si ani de zvonuri, compania Google a confirmat intr-un final, desi indirect, intentia de a lansa un nou tip de produs pe care nimeni nu credea ca il va mai lansa vreodata pentru clienti. Mai exact, cei de la Google intentioneaza sa lanseze in curand un smartwatch, compania americana cautand sa angajeze un vicepresedinte care sa conduca divizia ce va dezvolta wearable-urile care urmeaza sa fie lansate in urmatorii ani de catre companie.

Google. Puteti vedea in imaginea de mai jos o confirmare a faptului ca americanii sunt interesati sa aduca pe piata wearable-uri in viitor, iar desigur ca un smartwatch este primul produs care ii vine in minte oricui. Pentru Google lansarea de bratari de fitness, care fac parte tot din categoria wearable-urilor, nu este probabila pentru ca lumea cauta smartwatch-uri, iar in momentul de fata e nevoie de competitori serios pentru Apple Watch, iar cei din Mountain View ar putea oferi ceva serios.

Google se pregateste sa lanseze un smartwatch

Google vicepresedinte smartwatch

Google. Compania americana are sistemul de operare Android Wear prin care le ofera producatorilor de telefoane Android posibilitatea de a interconecta telefoanele si ceasurile inteligente foarte usor. Avand in vedere ca de cativa ani vinde telefoane mobile proprii, era normal sa produca si un smartwatch, la fel ca orice alt producator serios, insa avand in veder ca Google inca mai cauta un vicepresedinte care sa-i faca produsele, e greu de spus cand ar putea fi efectiv lansate.

Google. Daca va lansa un smartwatch, compania americana va oferi cel mai probabil un model care are ecran rotund, si care va oferi functii similare cu cele ale restului dispozitivelor similare, dar poate si o autonomie mai buna. Pretul unui smartwatch produs de catre Google ar trebui sa fie foarte apropiat de cel al smartwatch-urilor similare de pe piata, insa depinde foarte mult si ce fel de functii va oferi pentru cei care-l vor cumpara.