Windows 10. Microsoft STOARCE Utilizatorii de BANI

Windows 10. Compania Microsoft isi stoarce utilizatorii de bani cu sistemul sau de operare, iata ce decizie radicala a luat in legatura cu viitorul sau.

Windows 10 actualizari suport bani

Windows 10. Pentru a forta intr-un final lumea treaca la cele mai recente versiuni ale sistemelor sale de operare, compania Microsoft s-a gandit sa atace utilizatorii acolo unde conteaza cel mai mult, adica la buzunare. V-am spus deja ca incepand cu luna ianuarie a anului 2019 Windows 7 urmeaza sa ramana fara suport, si implicit actualizari, din partea celor de la Microsoft, totul pentru a forta utilizatorii sa faca update la Windows 10, care este promovat in toate mediile.

Windows 10. Incepand cu luna ianuarie a anului 2019, compania Microsoft urmeaza sa perceapa cate 50 de dolari de la fiecare utilizator care vrea sa foloseasca in continuare Windows 7, suma urmand a se dubla in 2020. Decizia celor de la Microsoft vine pe fondul faptului ca a oferi suport pentru o versiune atat de veche a sistemului de operare implica si acoperirea unor costuri, iar cei care au platit deja pentru Windows 7, o vor face din nou, sau vor trece la Windows 10.

Windows 10 este singura solutie pentru cei care au versiuni mai vechi

Windows 10. Desigur ca utilizatorii Windows 7 nu vor avea calculatoarele blocate, dar vor ramane vulnerabili in fata tuturor hackerilor, deoarece nu vor mai avea problemele de securitate rezolvate. In aceeasi masura, nici problemele de functionare, sau performante, nu vor fi rezolvate, asa ca utilizatorii au de ales intre a face upgrade la Windows 10, sau a plati in continuare pentru o platforma invechita care nu mai are vreun viitor in viziunea celor de la Microsoft, si decizia n-ar trebui sa fie grea.

We’ve known for months that Microsoft’s largest business customers will be able to pay for additional Windows 7 support past that system’s support life cycle retirement. Now we know how much. No, not because Microsoft has announced its pricing plans for additional Windows 7 support. Instead, the software giant has reached out to its largest customers to inform them of the pricing privately. And some of those companies have leaked those prices.

Windows 10. Strategia celor de la Microsoft este una care arata ca desi 40% dintre clienti inca folosesc Windows 7, interesul vis-a-vis de ei se apropie de zero, chiar daca a scos multi bani de pe urma lor pana in prezent. Microsoft este de parere ca Windows 10 este viitorul, si pare sa fie dispusa sa faca orice pentru a obliga utilizatorii sa faca uprade, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa isi bata joc de ei pentru a obtine ceea ce doreste in final.