RCS & RDS. DOMINA Orange, Vodafone, Telekom, Anunt URIAS despre Clienti

RCS & RDS. Anul 2019 a inceput extrem de bine pentru grupul de telecomunicatii, continuand sa domine concurenta de la Orange, Vodafone, Telekom, ce se intapla cu ai sau clienti.

RCS & RDS dominare

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii a inceput anul 2019 excelent, continuand sa domine Orange, Vodafone, Telekom, conform datelor furnizate de catre cei de la ANCOM pentru luna ianuarie. Mai exact, saptamana aceasta au fost publicate primele date privind portarile facute in Romania in prima luna din 2019, iar cei de la RCS & RDS au reusit sa-si intreaca aproape in totalitate concurenta, asa cum s-a intamplat si in fiecare luna a anului 2018.

RCS & RDS. Conform datelor furnizate de catre ANCOM cu privire la portarile de numere facute in Romania Digi Mobil a atras cei mai multi clienti atat pe partea de telefonie mobila, nu si pe partea de telefonie fixa. Diferentele fata de opratorii competitori raman in continuare foarte mari, asa cum s-a intamplat si in 2018, RCS & RDS reusind sa “tina la distanta” marile grupuri telecom care activeaza in Romania, in ciuda cresterilor de preturi facute in cursul lunii ianuarie.

RCS & RDS continua sa DOMINE Orange, Vodafone, Telekom la portari

RCS & RDS portari ianuarie 2019

RCS & RDS. In ianuarie 2019 au fost portate in Romania 82708 de numere de telefonie mobila, si 5475 numere de telefonie fixa, iar desi la mobil Digi Mobil a fost peste toti, la telefonia fixa lucrurile n-au stat la fel. In cazul telefoniei fixe, cei de la RCS & RDS au reusit sa aduca 1436 numere in retea, in timp ce Vodafone a reusit sa aduca 2669, intrecand pentru prima oara in mai bine de un an operatorul concurent, avand aproape jumatate din totalul numerelor portate.

RCS & RDS. Pentru telefonia fixa, 31.919 numere de telefon au fost portate in reteaua grupului, undeva pe la peste o treime din total, in urma sa fiind cei de la Telekom, cu 22.440 numere portate pentru ambele divizii. Cei de la Orange au inregistrat 16.474 numere portate in retea, in timp ce Vodafone 11.875, diferentele fiind foarte mari fata de RCS & RDS, ambii nereusind sa adune cat concurentul lor, iar asta spune foarte multe despre intereusl clientilor.

RCS & RDS. Anul 2019 a inceput bine pentru grup, chiar daca pe partea de telefonie fixa au fost intrecuti de catre Vodafone, e putin probabil ca acesta sa se transforme intr-un trend pentru urmatoarele luni.

3 COMENTARII

  1. DigiMobil este super bun la nivel national in urban.Nu aveti ce comenta.In mediul rural nu comentez nimic pentru ca nu stiu.