Huawei P30 Pro. PROBLEMA URIASA ce poate ALUNGA Clientii

HUAWEI P30 PRO. Noul model de smartphone are o problema uriasa care poate alunga clientii imediat dupa lansare, ce trebuie sa stie cei care si-l doresc.

Huawei P30 Pro nokia

Huawei P30 Pro. cel mai asteptat model de smartphone pregatit pentru lansare de catre chinezi urmeaza sa aiba parte de o problema foarte inare in Nokia 9, telefon ce va fi lansat cu aproximativ o luna inaintea sa. Vorbim despre un Huawei P30 Pro facut de catre o companie care se lupta cu Apple pentru locul 2 pe piata smartphone, dar si de un Nokia 9 facut de catre o companie in plina ascensiune, dar cu un as in maneca multumita noii sale camere.

Huawei P30 Pro. Stim deja ca acest model de smartphone urmeaza sa fie lansat cu o camera care are 4 senzori de imagine integrati, insa Nokia 9 urmeaza sa vina cu o camera care are 5 senzori de imagine integrati. Chiar daca Huawei P30 Pro va avea o camera cu rezolutie de peste 40 de megapixeli, nu exista indicii care sa ne spuna ca Nokia 9 nu va avea ceva similar, si chiar daca nu va avea, tot ar putea fi net superior produsului pregatit de catre chinezi.

Huawei P30 Pro are o problema serioasa in Nokia 9

Huawei P30 Pro. In 2018 chinezii au reusit sa fie in topul producatorilor de smartphone-uri in ceea ce priveste camera telefoanelor inteligente, iar in 2019 ar putea fi intrecuti de catre Nokia 9, de la care exista asteptari foarte mari. E foarte posibil ca Nokia 9 sa fie o mare dezamagire, insa cred ca va lupta de la egal la egal, cel putin intr-o buna masura, cu Huawei P30 Pro, si le-ar putea da chinezilor motive sa-si imbunatateasca serios produsele viitoare.

Huawei P30 Pro. Separat de Nokia 9, alte telefoane care sa le puna probleme celor produse de catre chinezi nu prea exista, iar asta pentru ca Samsung GALAXY S10 nu va avea o camera la fel de buna. Alti competitori care sa se apropie de nivelul pe care-l va oferi Huawei P30 Pro pentru poze si video nu prea vor mai exista, cel putin pana cand iPhone 11 va fi lansat, asa ca Nokia 9 ramane singurul competitor cu sanse reale de a aduce o schimbare in piata smartphone.

Huawei P30 Pro. Noul model de smartphone va fi prezentat la finalul lunii martie, in cadrul unei conferinte care va avea loc in Paris.