Huawei P30 Pro. ASA ARATA in Versiunea Finala

Huawei P30 Pro. Versiunea finala a design-ului pentru noul model de smartphone a fost dezvaluita in imagini pentru fanii din lumea intreaga deja.

Huawei P30 Pro design imagini

Huawei P30 Pro. O serie de imagini noi ne arata astazi noul model de smartphone pe care chinezii de la Huawei vor sa-l lanseze abia prin martie, dar macar stim ceea ce urmeaza sa fie pus in vanzare. Ceea ce vedeti mai jos sunt imagini 3D facute de catre cei de la Spigen pentru a prezenta o serie noua de huse si carcase care sunt create pentru Huawei P30 Pro, si “fratele” sau mai mic, totul in baza unor schite cu design-ul final al celor doua telefoane.

Huawei P30 Pro. Dupa cum puteti vedea, telefoanele vor arata exact precum le-am vazut in atat de multe concepte aparute pana acum pe internet, design-ul urmand a fi destul de similar cu cel al modelelor de anul trecut. Se observa foarte clar faptul ca nu exista un decupaj cu o camera 3D integrat in Huawei P30 Pro de catre chinezi, o camera frontala standard fiind implementata pentru a facilita inregistrarea de imagini de inalta calitate de catre utilizatori.

Huawei P30 Pro apare in noi imagini care prezinta design-ul final

Huawei P30 Pro imagini design final

Huawei P30 Pro. In ceea ce priveste carcasa, puteti vedea ca exista patru senzori de imagine oferiti pentru clienti, in contrast cu cei doar trei implementati in modelul oferit anul trecut pentru seria P20 Pro. Design-ul pentru aceasta noua camera quad a Huawei P30 Pro este foarte interesant, langa sezorii de imagine fiind plasat un flash LED si alti senzori folositi pentru inregistrarea de imagini si clipuri video da inalta calitate de catre utilizatori.

Huawei P30 Pro imagini design final 1

Huawei P30 Pro. In partea de jos a carcasei exista doua difuzoare plasate unul langa celalalt, plus un port USB-C prin care se va face incarcarea, sau conectarea de accesorii cu fir, totul fiind destul de “standard”. Restul design-ului pentru Huawei P30 Pro seamana destul de bine cu ceea ce am vazut la alte modele de telefoane mobile lansate de catre chinezi, asa ca nu exista prea multe surprize din acest punct de vedere, asa cum si stiam de ceva timp.

Huawei P30 Pro design final in imagini

Huawei P30 Pro. Prezentarea noilor modele de telefoane va avea loc pe final de martie in cadrul unei conferinte care va avea loc la Paris, in timp ce lansarea urmeaza sa aiba loc probabil prin aprilie.