iOS 12.1.4. PROBLEME GRAVE Aduse pe iPhone si iPad

IOS 12.1.4. Probleme foarte au fost descoperite pentru iPhone si iPad dupa lansarea actualizarii, iata de ce se tot plang utilizatorii care au ales sa faca upgrade.

iOS 12.1.4 probleme

iOS 12.1.4. Saptamana trecuta compania Apple a lansat noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch pentru a rezolva o problema foarte serioasa cu FaceTime, dar si alte doua vulnerabilitati critice ale sistemului de operare. Din pacate, se pare ca iOS 12.1.4 aduce totusi si alte probleme pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch, compania Apple nereusind sa le ofere chiar tuturor clientilor sai cea mai buna experienta de utilizare.

https://twitter.com/rajneeshbatra/status/1094469940038389762

iOS 12.1.4. Pentru inceput, problema cu internetul mobil persista, si afecteaza tot mai multi oameni, dar ea un precursor pentru pierderea completa a conectivitatii GSM, ceva ce tot mai multi utilizatori incep sa raportee pentru iPhone si iPad. Cei care raporteaza faptul ca iOS 12.1.4 impiedica folosirea completa a cartelelor SIM nu au mai anuntat pana acum probleme de acest gen, asa ca vorbim despre o problema care a aparut in urma lansarii acestei noi actualizari.

iOS 12.1.4 aduce noi probleme pentru iPhone, iPad, si iPod Touch

iOS 12.1.4. Mergand in continuare, noi oameni se plang de probleme cu conectarea la retelele Wi-Fi, dar si la prioritizarea celor de 2.4 GHz in favoarea celor de 5 GHz, ambele probleme fiind foarte vechi, inca dinainte ca iOS 11 sa apara. Totusi, dintre toate problemele vechi, cea mai grava este cea care lasa utilizatorii fara internet mobil, cei de la Apple parand complet incapabili sa readuca lucrurile la normal, in ciuda faptului ca situatia enerveaza multi clienti.

iOS 12.1.4. Apple recomanda instalarea actualizarii pe iPhone, iPad, si iPod Touch in momentul de fata, in ciuda tuturor acestor probleme, insa este foarte bine sa stiti ce va asteapta in cazul in care va trece vreun gand sa faceti update. Avand in vedere ca Apple a lansat iOS 12.1.4 ca un update grabit, intermediar, gandit pentru altceva, e posibil ca unele dintre aceste probleme sa fie rezolvate abia in iOS 12.2, sau versiuni viitoare ale sistemului de operare.