Fortnite. Schimbari MAJORE pentru Arme si Vehicule

Fortnite. Schimbari majore pentru arme si vehicule sunt anuntate de catre Epic Games pentru jucatorii din lumea intreaga, compania avand in plan sa ofere o experienta noua de joc.

Fortnite schimbari

Fortnite. Seria schimbarilor pentru cel mai popular joc online al planetei continua, cei de la Epic Games dezvaluind ca au in plan sa faca o serie de modificari extrem de interesante pentru armele si vehiculele disponibile pentru jucatori. Fortnite are in primul rand schimbari pentru urmatoarea actualizare pregatita pentru joc, schimarile fiind facute ca un raspuna la noul joc Apex Legends, pe care cei de la EA Games l-au lansat deja, cu destul de mare succes.

Fortnite. Versiunea 7.40 a jocului urmeaza sa fie disponibila cel mai probabil saptamana aceasta, undeva spre final, iar separat de ceea ce vedeti mai jos, vor fi disponibile si alte schimbari interesante pentru jucatorii din lumea intreaga. Pentru inceput, avioanele din Fortnite nu vor mai putea sa distruga zidurile cladirilor catre care sunt indreptate de catre jucatori, astfel ca s-ar putea sa va loviti de ele si sa muriti chiar din momentul impactului.

Fortnite pregateste noutati pentru arme si vehicule in versiunea 7.40

Fortnite. Pentru tiroliene vor exista deasemenea modificari, astfel ca in momentul in care sarim dintr-o linie de tiroliana, nu vom mai lua damage, asa cum se intampla pana in trecut, astfel ca puteti sari fara grija ca ati putea chiar sa muriti. Tunul de mana din Fortnite are deasemenea parte de modificari, astfel ca damage-ul pe care il provoaca oricarei cladiri este redus de la 150 la 100, asa ca va trebui sa trageti de mai multe ori pentru a le distruge.

Fortnite. Timpul de incarcare al lansatorului de rachete este deasemenea crescut de catre cei de la Epic Games, de la 2.52 secunde la 3.24 secunde, astfel ca aveti mai mult de asteptat pentru a trage in inamicii vostri. Desigur ca mai sunt si alte noutati importante pregatite de catre cei de la Epic Games, asa ca ramane de vazut cam cat va dura pana cand toate aceste schimbari ne vor fi oferite in mod oficial.