AirPower va fi Lansat in 2019, iata Pretul Final

13

AirPower lansare pret

AirPower, pad-ul de incarcare wireless pe care compania Apple l-a anuntat pentru lansare inca din toamna anului 2017, urmeaza sa isi faca intr-un final aparitia in 2019. Mai exact, informatii aparute astazi confirma faptul ca AirPower va fi pus in vanzare de catre compania Apple la preturi care incep de la 150 de dolari, primavara urmand a-l aduce in magazine.

AirPower ar urma sa ajunga la clienti la peste 1 an distanta de momentul in care a fost initial anuntat pentru a fi disponibil, iar fanii isi pot pregati deja portofelele. Apple ar fi trebui sa faca o serie de modificari pentru AirPower in vederea lansarii, pad-ul urmand a avea 3 seturi de bobine de incarcare, in format 8 – 7 – 7.

AirPower urmeaza sa fie lansat initial cu suport doar pentru telefoanele iPhone lansate in ultimii ani, ele fiind si singurele care au sistem de incarcare wireless integrat. Nu se stie la ce putere se va face incarcarea wireless cu AirPower, dar e posibil sa fie vorba de doar 7.5W, deci vorbim despre un sistem aproape la fel de incet precum incarcatorul din cutie.

Our source has also claimed that the AirPower wireless charging pad will finally be released in Spring this year. The AirPower will be slightly thicker than originally expected, apparently because of the 8-7-7 coil configuration. Apple is said to be working on a few “exclusive features” as well for the AirPower, although they will not be available until iOS 13 is released.

AirPower urmeaza totusi sa aiba marele avantaj de a putea incarca un iPhone, un Apple Watch, si o pereche de casti AirPods in acelasi timp, ceva ce alte accesorii nu pot face. Nu se stie clar cand ar urma sa fie pusa in vanzare AirPower in cursul acestei primaveri, insa din moment ce noi tablete iPad sunt asteptate pe la jumatatea lunii martie, am putea vedea atunci si acest incarcator wireless.