OnePlus. Iata CAND LANSEAZA Telefonul 5G

OnePlus. Compania chinezeasca a facut astazi prima dezvaluire cu privire la telefonul 5G pe care il are in dezvoltare, iata cand il va lansa pentru clienti.

OnePlus 5g

OnePlus. Unul dintre cei mai populari producatori de smartphone-uri de pe planeta a facut astazi un anunt foarte important cu privire la momentul in care va lansa primul sau telefon 5G, asteptat de catre foarte multi oameni. Conform chinezilor, prezenta lor din cadrul Mobile World Congress 2019 se va rezuma doar la prezentarea unor prototipuri de telefoane 5G, nu cu vreo conferinta, asa cum au sperat multi fani, pentru a vedea si o lansare rapida a produselor.

OnePlus. Compania chinezeasca a afirmat in cadrul Mobile World Congress 2019 va fi prezenta in stand-ul celor d ela Qualcomm, unde va prezenta prototipuri ale telefoanlor 5G la care lucreaza deja de cateva luni bune. Cei de la OnePlus intentioneaza sa prezinte telefoane care ii arata lumii intregi de ce fel de experienta 5G va beneficia daca ii va cumpara produsele, iar aici ne referim atat la experienta de zi cu zi, cat si la cea legata de jocuri.

OnePlus va prezenta noile telefoane 5G la Mobile World Congress 2019

OnePlus. Specificatiile viitoarelor telefoane 5G nu sunt cunoscute deocamdata, insa sigur ca urmeaza sa aiba un chip Qualcomm Snapdragon 855, dar si un modem X50, tot de la americani, deci experienta va fi una completa de la Qualcomm. Acest lucru va asigura utilizatorii de faptul ca vor beneficia de performante de top daca aleg produsele celor de la OnePlus, atat pe partea de utilizare obisnuita, cat si pe partea 5G.

OnePlus. Acum cateva luni chinezii ne-au spus ca lucreaza din greu pentru a reusi sa produca un telefon 5G care sa coste mai putin de 1000 de dolari, iar din moment ce au ceva pregatit pentru Mobile World Congress 2019, probabil au reusit. Detalii cu privire la preturile de vanzare pentru telefoanele 5G pregatite de catre OnePlus nu sunt cunoscute deocamdata, insa cel mai probabil se va pastra strategia de pana acum.