Samsung GALAXY FOLD. ANUNT MAJOR al Samsung

Samsung GALAXY FOLD. Un anunt major al companiei Samsung a fost facut astazi pentru utilizatori, iata ce au dezvaluit coreenii pentru cei care asteapta produsele.

Samsung GALAXY FOLD teaser

Samsung GALAXY FOLD.  Un anunt important a fost facut astazi de catre compania coreeana pentru clientii din lumea intreaga care asteapta lansarea noului model de smartphone pliabil, iar vestile sunt unele foarte bune pentru toata lumea. Mai exact, Samsung GALAXY FOLD urmeaza a avut astazi parte de o noua confirmare a faptului ca urmeaza sa fie prezentat in mod oficial in cursul zilei de 20 februarie, cand vom vedea si Samsung GALAXY S10 in mod oficial.

Samsung GALAXY FOLD. Teaserul de mai jos a fost publicat de catre compania coreeana pentru clientii care asteapta cu nerabdare ca noul model de smartphone sa ajunga pe piata, iar el confirma ceea ce stiam deja inca de acum cateva luni. Primele incidii care sugerau faptul ca Samsung GALAXY FOLD urmeaza sa fie prezentat pe 20 februarie au aparut acum cateva luni bune, tot din teasere ale Samsung, iar acum totul continua in aceeasi linie pentru fani.

Samsung GALAXY FOLD are confirmata oficial prezentarea din 20 februarie

Samsung GALAXY FOLD. Stiam deja inca de acum cateva luni ca Samsung se chinuie sa finalizeze telefonul sau pliabil pentru a-l putea lansa cat mai curand pe piata, insa iata ca acest lucru s-a reusit intr-un final, spre bucuria fanilor. Acum foarte multi se gandesc la faptul ca Samsung GALAXY FOLD va fi prezentat acum, si lansat la scurt timp dupa ce va fi dezvaluit impreuna cu toate functiile sale noi, insa acest lucru nu se va intampla chiar asa.

Samsung GALAXY FOLD. Prezentarea noului telefon pliabil va avea intr-adevar loc pe 20 februarie, insa lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc abia undeva prin cursul lunii aprilie, conform informatiilor aparute pana acum. Asta inseamna ca toti cei care erau interesati sa cumpere Samsung GALAXY FOLD, vor mai avea putin de asteptat pana cand vanzarile vor incepe, si isi vor goli cardurile de bani.

Samsung GALAXY FOLD. Preturile noului telefon urmeaza sa inceapa de pe la 1700 de euro, pentru versiunea cea mai ieftina, si ar urma sa creasca la peste 2000 de euro.