Apple are cele mai PROASTE Masini Autonome dintre TOTI Producatorii

apple masini autonome slabe

Apple testeaza de vreo cativa ani software pentru ghidare a masinilor, sau software pentru masini autonome, insa conform autoritatilor din SUA, proiectul este un foarte mare esec. Intre noiembrie 2017 si noiembrie 2018 masinile celor de la Apple au inregistrat cel mai mic numar de mile in care s-au condus singure, in comparatie cu restul masinilor autonome testate de catre alte companii.

Masinile Apple reusesc sa parcurga doar 1.8 KM inainte ca soferul sa preia controlul fizic al volanului, cifra fiind de aproape 10.000 de ori mai mica decat cea inregistrata de catre Waymo, companie detinuta de catre Google. Practic, soferii celor de la Apple trebuie sa intervina la fiecare 1.8 KM parcursi de masinile autonome, iar asta pentru ca ele nu mai pot functiona singure.

MAsinile autonome ale Apple inca sunt incapabile sa se conduca singure

apple masini autonome slabe grafic

Dupa mai bine de 3 ani de investitii in masini autonome, realizarile celor de la Apple sunt de-a dreptul rusinoase, si e cam usor de inteles de ce au fost schimbati atat de multi oameni in divizia care se ocupa de acest proiect. Apple nu testeaza masini autonome de la fel de mult timp precum alte companii, asa ca unii vad aceasta situatie ca fiind una destul de normala.

apple masini autonome slabe cifre

Pe de alta parte, fiecare companie raporteaza singura numarul de kilometri facuti de catre masini folosind software-ul de ghidare autonoma, asa ca si de aici pot aparea discutii. In ciuda acestui lucru, deocamdata cei de la Apple sunt la coada companiilor care testeaza masini autonome, iar investitiile de miliarde si miliarde de dolari deocamdata nu dau roade.