Samsung GALAXY S10. OFICIAL, CAND e LANSAREA in Romania

Samsung GALAXY S10. Cand e lansarea in Romania a fost dezvaluit astazi de catre compania Samsung, iata ce au dezvaluit coreenii cu privire la telefoanele lor.

Samsung GALAXY S10 lansare romania

Samsung GALAXY S10. Data oficiala de lansare a noii serii de telefoane in Romania a fost dezvaluita de catre compania Samsung astazi, si ar fi bine sa pregatesti banii, deoarece data de punere in vanzare se apropie repede. V-am spus dimineata ca Samsung GALAXY S10 poate fi deja rezervat de catre clientii interesati sa-l cumpere de la coreeni direct din SUA, in materialele informationale fiind specificat faptul ca lansarea va avea loc pe data de 8 martie.

Samsung GALAXY S10. In Romania inca nu sunt disponibile pagini prin care sa poata fi rezervate viitoarele modele de telefoane ale coreenilor, insa in fiecare an lansarea din SUA a fost coordonata cu cea din Romania. In aceasta idee, lansarea Samsung GALAXY S10 in Romania va avea loc pe 8 martie, exact cand este programata pentru a avea loc si in multe alte zone de pe glob, inclusiv in cam intreaga Europa, asa ca atunci ar trebui sa va fi livrate unitatile.

Samsung GALAXY S10 se lanseaza pe 8 martie in Romania

Samsung GALAXY S10 lansare romania 8 martie

Samsung GALAXY S10. Chiar daca se lanseaza in Romania pe 8 martie, noile modele de telefoane vor fi disponibile pentru precomanda chiar din data de 21 februarie, adica a doua zi dupa prezentarea oficiala. N-ar trebui sa existe vreo surpriza cu privire la faptul ca lansarea Samsung GALAXY S10 in Romania va fi pe 8 martie, iar asta pentru ca o gama foarte variata de zvonuri au aparut in ultimele luni pentru a anunta planurile companiei coreene pentru 2019.

Samsung GALAXY S10. Printre modelele care vor fi puse in vanzare in Romania incepand cu 8 martie nu se vor regasi si cele mai asteptate dintre toate, adica acelea care au 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare. S-a spus deja ca aceste modele ale Samsung GALAXY S10 nu vor fi disponibile pentru achizitie pana pe la jumatatea lunii martie, cel mai devreme, iar asta in doar anumite tari de pe glob, la inceput, asa ca ramane de vazut care vor fi, in final, planurile celor de la Samsung.

Samsung GALAXY S10. Din pacate, in Romania nu vom avea si versiunea Plus care are ecran cu diagonala de 6.7 inch, si conectivitate 5G, asa ca nu va asteptati sa vedeti asa ceva oferit la noi.