Apple Organizeaza o CONFERINTA pe 25 Martie, ce Noutati Pregateste

apple conferinta 25 martie

Apple ar urma sa organizeze o conferinta pe data de 25 martie pentru a face cateva anunturi cu privire la produsele pe care ar vrea sa le aduca pentru clientii din lumea intreaga. Desi asteptarile sunt mari pentru lansarea de noi produse, in special tablete iPad, sau chiar AirPods, compania Apple are cu totul alte planuri pentru conferinta din 25 martie.

Apple ar intentiona sa lanseze atunci o noua platforma online, fie ca ar fi vorba despre una de stiri, fie ca ar fi vorba despre una pentru streaming video. Apple lucreaza de ceva vreme la doua proiecte de acest gen, si asteptarile sunt foarte mari vis-a-vis de ele, oameni din cadrul companiei dezvaluind putin, cate putin, planurile americanilor pentru aceste servicii.

Apple va prezenta pe 25 martie o noua platforma online pentru clienti

Inainte sa va entuziasmati prea tare, va spun ca indiferent ce noua platforma online va lansa compania Apple, ea nu va fi disponibila si pentru Romania chiar de la bun inceput. Daca e sa ne uitam la ceea ce au facut americanii in ultimii ani, lansarile de acest gen au fost concentrate pe pietele care genreaza intr-adevar bani, iar Romania nu se afla printre ele.

Unlikely to make an appearance: next generation AirPods, or that rumored new iPad Mini. Sources described the event as subscription services focused, but declined to say anything about Apple’s standalone video streaming service which is also rumored to debut in 2019.

Informatia privind conferinta celor de la Apple a venit ieri, la doar cateva ore dupa ce partenerii americanilor au inceput sa se planga din cauza faptului ca Apple vrea sa-i stoarca de bani. In aceasta idee, va fi foarte interesant de vazut ce anume vrea compania Apple sa aduca nou pentru clienti, insa trebuie sa fiti constienti ca ne vom uita iar “de la distanta” la ceilalti clienti.