iOS 12 are Jailbreak, si e foarte Aproape de Lansare

ios 12 jailbreak aproape lansare

iOS 12 are o solutie de jailbreak aproape pregatita pentru lansare pentru utilizatorii iPhone, iPad, si iPod Touch, chiar daca mai e nevoie de putina rabdare pana cand va fi chiar pregatita. Sam Bingner, omul care a dezvoltat in trecut solutii de activare pentru iPhone, sau una dintre primele solutii de hotspot, este in spatele acestei solutii de jailbreak pentru iOS 12.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ce a reusit deocamdata sa faca hackerul cu solutia de jailbreak pentru iOS 12, o versiune abia functionala a Cydia fiind creata de catre el. Acesta este totusi un inceput promitator pentru cei care asteapta de ceva vreme lansarea acestui software pentru a-si putea modifica telfeoanele dupa bunul plac oricand au chef.

iOS 12 jailbreak este tot mai aproape de lansare, iata ce a fost confirmat

Asa cum se intampla inaintea fiecarei lansari a unei importante solutii de jailbreak, este nevoie de foarte multa rabdare pentru ca totul sa fie pregatit pentru lansare. Toate solutiile de jailbreak incep cu demonstratii de acest gen inainte ca hackerii sa ofere alte informatii privind procesul de dezvoltare, si sa reuseasca sa pregateasca ceva care sa fie intr-adevar util.

Nu se stie de cat timp ar putea fi nevoie pentru ca o solutie de jailbreak pentru iOS 12 sa fie lansata intr-un final, dar nu cred ca va trece mai mult de o luna din acest punct.

7 COMENTARII

  1. Securitatea lui peste !!!
    Faptul ca se poate face jailbreak inseamna securitate ….. din parti !!!
    Pt personalizare …
    Momentan iphone 8 ios 11.3.1 + jailbreak

  2. Jailbreak pt ios12 e deja lansat.. Rootles jb ios12. Îl am instalat de 3-4 zile și am vreo 8 tweak uri instalate. Merge bine 🙂 ip7+ 12.1.1