Samsung GALAXY S10. IMAGINI cu Cel mai SCUMP Model

SAMSUNG GALAXY S10. Primele imagini cu cel mai scump dintre modelele noii serii de telefoane au aparut in cursul acestei zile ca o foarte mare surpriza.

Samsung GALAXY S10 prism

Samsung GALAXY S10. Primele imagini oficiale cu cel mai scump model din seria care urmeaza sa fie lansata in mod oficial pe piata au aparut in cursul acestei zile pentru a ne arata ce nu-si va putea cumpara chiar toata lumea. Nu vorbim despre acel model al Samsung GALAXY S10 care are un ecran cu diagonala de 6.7 inch, o carcasa din ceramica, si conectivitate 5G, ci despre un model Plus, standard, care va fi vandut doar in versiune cu 12 GB RAM si 1 TB spatiu de stocare.

Samsung GALAXY S10. Imaginile de mai jos ne prezinta totusi un telefon care arata foarte bine, cu o culoare foarte interesanta pentru carcasa care pune in evidenta atentia pe care compania Samsung a acordat-o pentru detalii. Desi s-a crezut initial ca o carcasa din ceramica va fi folosita doar in modelul Samsung GALAXY S10 care are 5G si acel ecran cu diagonala de 6.7 inch, iata ca in realitate si utilizatorii obisnuiti vor putea profita de versiunea speciala, daca au 1500 de dolari de cheltuit.

Samsung GALAXY S10 apare in imagini cu noua sa carcasa din ceramica

Samsung GALAXY S10 ceramica prism

Samsung GALAXY S10. Ar fi fost mai interesant daca ar fi putut fi aplicata o culoare gradient si pentru versiunea care are carcasa din ceramica, insa daca nu exista, atunci mai mult ca sigur e si o explicatie buna pentru asta. Chiar si asa, telefoanele care au carcasa din ceramica au devenit tot mai interesante in ultimii ani, iar Samsung GALAXY S10 le va face si mai populare, chiar daca putini isi vor permite un asemenea model.

Samsung GALAXY S10 ceramica prism fata

Samsung GALAXY S10. Din pacate, separat de carcasa din ceramica, care e oricum scumpa, pe partea de specificatii utilizatorii nu vor “simti” cei 12 GB RAM in comparatie cu cei 8 GB, iar acel TB de spatiu de stocare e disponibil si in alte configuratii. Aceasta versiune speciala a Samsung GALAXY S10 este gandita pentru cei care vor ceva diferit, si sunt dispusi sa plateasca bani seriosi pentru asta, dar macar ies si in evidenta.

Samsung GALAXY S10 ceramica modele comparate

Samsung GALAXY S10. In Romania veti putea precomanda noile telefoane din 21 februarie la preturi care ajung la aproape 4000 de LEI, livrarile urmand a incepe in data de 8 martie.