Digi Mobil. Anunt UIMITOR despre Clienti, RECORD Inregistrat

DIGI MOBIL. Un anunt impresionant cu privire la clientii operatorului de telefonie mobila a fost facut ieri, un record uimitor fiind inregistrat de companie.

Digi Mobil record

Digi Mobil. Ieri grupul Digi, care detine RCS & RDS, deci implicit si operatorul de telefonie mobila, a anuntat rezultatele financiare pentru S2 2018, impreuna cu o serie de realizari uimitoare pentru companie. Incepem cu faptul ca intregul grup Digi a inregistrat un record de venituri, depasind cifra de 1 miliard de euro, iar la aceasta realizare a contribuit inclusiv evolutia foarte buna a Digi Mobil in toate tarile in care serviciile sunt oferite de catre companie.

Digi Mobil. Conform celor de la Digi, operatorul a inregistrat o crestere cu 500.000 a numarului de clienti, unitati generatoare de venituri in raportul companiei, pe final de an 2018, in comparatie cu finalul anului 2017. Mai exact, vorbim despre o crestere de la 4.5 milioane de clienti la 5 milioane de clienti, insa nu trebuie sa uitati ca aici vorbim despre toata baza de clienti ai Digi Mobil din Romania, Ungaria, Italia, si Spania, deci nu sunt toti doar din Romania.

Digi Mobil a inregistrat un numar record de clienti la final de an 2018

Digi Mobil. In Spania operatorul a reusit sa devina lider al pietei operatorilor virtuali de telefonie mobila, MNVO, si vorbim despre o foarte mare realizare pentru o piata atat de mare precum este cea spaniola. Din pacate, cei de la Digi Mobil nu specifica si numarul de clienti pe care-i au in vreuna dintre tarile in care ofera servicii, asa ca nu stim nici macar care e numarul de utilizatori generatori de venituri din Romania, ceea ce e pacat, pentru ca ar fi interesant sa vedem situatia pietei.

Veniturile consolidate ale Digi Communications N.V., compania mamă a RCS & RDS S.A., au depășit, în 2018, pragul de 1 miliard EUR, potrivit rezultatelor financiare anuale preliminare neauditate date publicității joi, 14 februarie 2019. Compania a înregistrat anul trecut o creștere a veniturilor cu 13,3%, în raport cu 2017, de la 916,5 milioane EUR la 1.038,1 milioane EUR.

Digi Mobil. Pe de alta parte, cresterea numarului de abonati in piete atat de competitive este o realizare impresionanta pentru operator, mai ales ca vorbim despre un numar substantial de clienti noi. Evolutia numarului de clienti ai Digi Mobil este interesanta in conditiile in care doar in Romania au existat peste 300.000 de portari in retea in anul 2018, deci numarul celor care au plecat e foarte, foarte mic, sau cresterea din afara Romaniei compenseaza pierderile de aici.

Digi Mobil. In Romania operatorul de telefonie mobila ramane pe locul 4 in continuare, probabil cu destul de mult in urma celor de la Telekom, care inca mai au peste 5 milioane de clienti.