iPhone XR. Apple Promoveaza intr-un mod Comic functia Portret

iPhone XR bokeh

iPhone XR are astazi parte de o noua reclama in care compania Apple promoveaza functia Portret a camerei, insa spre deosebire de alte situatii, de aceasta data o face intr-un mod comic. Mai exact, cei de la Apple prezinta doua mame care se uita la o poza cu ai lor copii, unul fiind blurat in fundal, una dintre mame suparandu-se ca poza a fost facuta in acest mod.

iPhone XR are o functie care permite eliminarea efectului de tip bokeh/blur, iar una dintre mame il demonstreaza pentru a-l readuce pe al doilea copil in prim-plan in respectiva poza. Apple a implementat functia pentru modificarea efectului de tip bokeh cu mult in urma producatorilor de telefoane Android, insa chiar si asa, se lauda cu ea din plin in multe reclame.

Articolul precedenteMAG. GALAXY NOTE 8 cu Reduceri EXCLUSIVE de 1900 LEI
Articolul următorSamsung GALAXY FOLD. MINCIUNA care a PACALIT Internetul
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.