iOS 13. CAND il vei putea INSTALA in iPhone si iPad ?

iOS 13. Iata cand vei putea instala noua versiune a sistemului de operare pe iPhone, iPad, si iPod Touch dupa ce va fi oferit de catre compania Apple.

iOS 13 instalare

iOS 13. Viitoarea versiune majora a sistemului de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch este in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, dar multa lume se intreaba cam cand va putea face instalarea. Ei bine, multumita unei descoperiri facute saptamana aceasta, am aflat cand vrea Apple sa prezinte pentru prima oara iOS 13, iar asa stim si cand va fi lansata prima versiune beta a sistemului de operare pentru iDevice-urile noastre.

iOS 13. Prima versiune beta a sistemului de operare va fi lansata in noaptea zilei de 3 iunie, cand incepe WWDC 2019, iar Apple va prezenta noi versiuni ale sistemelor de operare pentru produsele sale. Apple va oferi initial prima versiune beta doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, insa vor exista profile oferite de catre diversi dezvoltatori, astfel ca iOS 13 va putea fi instalat de catre oricine are dorinta de a face asta.

iOS 13 va putea fi instalat in versiune beta incepand din luna iunie

iOS 13. Dupa vreo 2/3 saptamani de testare doar in versiune beta, compania Apple va lansa o versiune public beta pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, astfel ca orice utilizator interesat va putea instala actualizarea in terminale. iOS 13 va fi oferit in versiunea public beta pe la inceputul, sau jumatatea, lunii iulie de catre compania Apple, astfel ca va trebui sa aveti rabdare pana cand build-urile vor fi oarecum pregatite pentru utilizare zilnica de catre oameni obisnuiti.

iOS 13. Lansarea versiunii finale va avea loc mai mult ca sigur in septembrie, iar daca ne uitam la ceea ce a facut Apple in ultimii ani, atunci jumatatea lunii septembrie e cea mai probabila perioada pentru lansare. In concluzie, acesta urmeaza sa fie calendarul lansarii iOS 13 pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, asa ca va puteti face “planurile” pentru a instala noua actualizare a sistemului de operare pentru terminalele voastre pentru a va bucura de noutati.

8 COMENTARII