iOS 13. 40 de NOI Functii intr-un Concept UIMITOR

iOS 13 concept uimitor

iOS 13 inca nu a fost lansat de catre compania Apple, insa asta nu-i opreste pre graficieni sa ne uimeasca ori de cate ori au ocazia, acum fiind una dintre ele. Mai jos puteti vedea un concept pentru un iOS 13 pe care compania Apple probabil ca nu-l va lansa vreodata, dar care aduce foarte multe schimbari pe care foarte multe persoane le asteapta de foarte multa vreme.

iOS 13 este asteptat de catre foarte multi dintre utilizatorii Apple cu schimbari menite sa imbunatateasca experienta de utilizare, de la mutarea aplicatiilor, si pana la efectuarea de poze. Clipul video de mai jos ne arata 40 de schimbari care prezinta un iOS 13 pe care aproape orice fan al celor din Cupertino l-ar dori in acest moment, multumita noutatilor majore.

iOS 13 are in momentul de fata o data de prezentare, 3 iunie, atunci urmand a fi demonstrata prima versiune beta a sistemului de operare, care va fi si lansata pentru dezvoltatori. In acel moment foarte multa lume va putea testa iOS 13 pe propriile iDevice-uri si va putea descoperi unele dintre noutatile pe care compania Apple le va oferi in mod public.