AirPower, Noi AirPods, iPod Touch 7, si noi iPad in 2019

Apple va lansa AirPower, noi casti AirPods, un nou iPod Touch 7, si noi modele ale iPad in 2019, compania americana avand multe surprize in dezvoltare.

AirPower Noi AirPods iPod Touch 7 iPad 2019

AirPower, binecunoscutul pad de incarcare wireless asteptat de catre multi fani Apple, urmeaza sa fie lansat in sfarsit in prima parte a anului 2019, doar ca nu se stie clar cand, si la ce pret. In aceeasi masura, iPod Touch 7 va fi lansat deasemenea in 2019, cel mai probabil in toamna, Apple urmand a implementa un procesor mai nou in produs, dar nimic mai mult.

Noi casti AirPods sunt deasemenea asteptate pentru lansare in prima parte a anului 2019, ele urmand a aduce incarcare wireless si conectivitate Bluetooth imbunatatita pentru utilizatori. In continuare avem tabletele iPad noi pe care compania Apple vrea sa le lanseze, iar aici vorbim despre patru modele, doua care vor fi lansate in primavara, si doua care vor fi lansate in toamna.

Apple va lansa AirPower, Noi AirPods, iPod Touch 7, si noi iPad in 2019 

In primavara compania Apple intentioneaza sa lanseze un nou model al iPad care are un ecran cu diagonala de 10.2 inch, adica o versiune imbunatatita a talbetei cu ecran de 9.7 inch. Mai mult decat atat, Apple vrea sa lanseze si iPad Mini 5 pentru clienti, in acest model dorind sa includa un proesor imbunatatit fata de cel oferit in modelele anterioare.

Pentru toamna, compania Apple pregateste noi modele ale iPad Pro, insa despre acestea deocamdata nu se stiu informatii noi, desi mai mult ca sigur vor avea procesoare imbunatatite. E posibil ca Apple sa pregateasca si alte imbunatatiri, insa e greu de spus ce-ar mai putea oferi pe partea hardware, imbunatatirile necesare fiind pe partea software.