Fortnite. Versiunea 7.40 LANSATA cu MULTE NOUTATI

Fortnite. Versiunea 7.40 a celui mai popular joc online de pe planeta a fost lansat astazi, si vine cu foarte multe noutati foarte interesante pentru jucatori.

Fortnite driftboard

Fortnite. Versiunea 7.40 a jocului online popular al Epic Games a fost lansata dupa o amanare initiala, jucatorii din lumea intreaga avand parte de foarte multe noutati interesante incepand de astazi. Una dintre cele mai importante modificari facute de catre Epic Games este adaugarea unui Driftboard pentru jucatori, acesta trebuind sa fie oferit inca din luna decembrie, insa din cauza unor probleme, s-a decis amanarea oferirii sale cu 2 luni de zile.

Fortnite. Conform celor de la Epic Games, Driftboard este un obiect care poate fi folosit pentru o perioada limitata de timp, jucatorii urmand a avea destule sale pentru a-l folosi, insa vor trebui sa se grabeasca. Un mod de joc limitat numit Driftin`este deasemenea disponibil pentru jucatorii Fortnite, acesta putand fi jucat in echipe de pana la 32 de persoane, arme si obiecte aleatorii fiind oferite pentru cei care aleg sa participe la sesiunile din cadrul sau.

Fortnite are versiunea 7.40 disponibila cu foarte multe noutati importante

Fortnite. In continuare, versiunea 7.40 aduce un alt mod de joc numit Catch!, acesta putand fi jucat fara a colecta arme de pe harta, doar cele care pot fi aruncate fiind disponibile, adica grenade, explozibili, etc. Cateva arme noi sunt deasemenea integrate in versiunea 7.40 a jocului Fortnite incepand de astazi, inclusiv o noua pusca, astfel ca jucatorii vor avea posibilitatea de a experimenta noi moduri de joc atunci cand intra in lumea virtuala creata de catre Epic Games.

Join the battle in style riding the Driftboard! Fire at enemies, pull off tricks, and boost towards victory using this limited time item. Gear up and grab a Driftboard from a Red Supply Drop, meet up with your team, then race to eliminate the enemies. Last team standing wins! In this mode, all guns have been removed. The only weapons are grenades and other items that can be thrown or tossed. Get in there and throw the enemies back to the lobby!

Fortnite. Nu trebuie sa uitati ca incepand cu versiunea 7.40 a jocului sunt facute modificari pentru modul in care functioneaza armele, astfel ca unele vor aparea mai greu, altele se vor incarca mai greu, in timp ce altele vor avea damage mai mic. Toate aceste schimbari sunt disponibile in versiunea 7.40 a jocului Fortnite, care poate fi instalata de catre oricine folosind fie sistemul integrat de update, fie prin descarcarea din magazinele de aplicatii, sau de pe website-ul companiei.