Fortnite. Jucatorii in ALERTA, ce a Facut Epic Games

Fortnite. Epic Games a pus toti jucatorii in alerta cu o schimbare complet neasteptata, iata ce a facut pentru jocul sau incepand de astazi, si cum esti afectat.

Fortnite cutremure

Fortnite. La scurt tip dupa marele anunt privind oferirea unui Battle Pass gratuit pentru sezonul 8 al jocului, se pare ca Epic Games a facut alte schimbari care pun jucatorii din lumea intreaga in alerta. Mai exact, o serie de cutremure au inceput sa zguduie insula Fortnite astazi, lasand foarte multi jucatori cu foarte multe semne de intrebare cu privire la ceea ce se intampla in cadrul lumii virtuale, si cum urmeaza sa se schimbe totul in urmatoarele zile.

Fortnite. Desigur ca aceste cutremure au lasat si foarte multe cratere in diverse zone ale insulei create de catre Epic Games, iar din cate se pare, totul se intampla in baza unui program care ar fi fost gandit de catre EPic Games. Se pare ca deocamdata cutremurele ar fi limitate la zona Lazy Links, nu si alta, astfel ca cei interesati sa vada cum arata aceste fenomene in cadrul Fortnite, ar trebui sa fie in respectiva zona in aceasta seara pentru a le experimenta.

Fortnite este zguduit de cutremure care vin cu o serie de schimbari

Fortnite. Cutremurele au aparut cu doar aproximativ doua saptamani inainte ca sezonul 8 al jocului sa fie lansat, deci mai mult ca sigur totul are legatura cu noutatile pe care acesta le va aduce pentru utilizatori. Inainte ca sezonul 7 sa fie lansat, cei de la Epic Games au plasat un cub care a levitat prin intreaga lume virtuala din Fortnite, si a lasat cateva schimbari foarte interesante in urma, ceea ce ar trebui sa se intample si acum cu aceste cutremure resimtite de catre jucatori.

Fortnite. Desigur ca pana in acest moment nu au fost dezvaluite eventualele secrete care se ascund in spatele acestor cutremure, dar e posibil ca din gaurile aparute in pamant sa apara cateva noutati interesante. Cei de la Epic Games au stiut intotdeauna cum sa transforme aceste evenimente in ceva care sa atraga utilizatorii, asa ca este de asteptat ca si de aceasta data Fortnite sa aiba parte de surprize foarte mari de indata ce toate aceste cutremure se vor termina.