iPhone 11. Noua Carcasa din Sticla INGHETATA

iPhone 11. Noul telefon al companiei Apple va fi lansat cu un nou tip de carcasa fabricata din "sticla inghetata", iata ce fel de schimbare va aduce pentru clienti.

iPhone 11 Sticla INGHETATA

iPhone 11. Ieri am aflat o serie de noutati foarte interesante cu privire la noul telefon pregatit de catre compania Apple, un cunoscut analist furnizand o varietate de detalii care pana acum nu fusesera dezvaluite de catre vreo alta sursa. Printre noutatile interesante care au fost dezvaluite ieri se numara si o noua carcasa din sticla inghetata, ceva ce pana acum nu am mai avut pentru telefoanele Apple, dar iPhone 11 va avea, insa nu in premiera pentru piata smartphone.

iPhone 11. O carcasa din sticla inghetata este deja folosita in telefoanele din seria Pixel, create de catre compania Google, materialul fiind o sticla care reprezinta o combinatie dintre un finisaj glossy si un finisaj mat, dupa cum ati vazut deja in imagini cu acele telefoane. Cei care au folosit telefoanele Google Pixel 3 spun ca aceasta sticla inghetata este un material placut la atingere, care nu “afecteaza” calitatea premium a telefonului, fiind in acelasi timp si rezistent, iar iPhone 11 urmeaza sa aiba asa ceva integrat.

iPhone 11 vine cu o carcasa din sticla inghetata, ca Google Pixel 3

iPhone 11. Desi la Google Pixel 3 exista o combinatie de materiale glossy si mate, in cazul telefoanelor Apple e putin probabil sa vedem asa ceva, si sa fie preferat un material mat, care ar duce intr-adevar o schimbare pentru aspectul telefonului. Desigur ca aici intervine si planul celor de la Apple pentru a oferi o experienta diferita de utilizare pentru iPhone 11, iar deocamdata prea multe informatii despre aceasta schimbare interesanta pentru carcasa nu prea exista, desi vor aparea cu siguranta.

One thing that you just can’t know about the Pixel 3 and 3 XL unless you check it out for yourself is just how nice the matte, soft-touch glass back is. It feels like the softest hard surface you’ve ever touched. Like a piece of glass that’s been sanded with the finest grain sand paper ever. If you’re used to the sticky feeling of your smudged-up glass iPhone 8/X or Samsung Galaxy, then prepare to be pleasantly surprised by just how nice this phone feels in your hand.

iPhone 11. Inlocuirea carcasei din sticla cu un material mat ar fi ceva ce Apple ar putea face doar in ideea de a mai oferi oamenilor ideea ca folosesc un telefon diferit fata de cel anterior, avand in vedere ca ultimele modele au avut carcasa doar din sticla. Cum vor primi fanii aceasta schimbare e greu de spus, insa iPhone 11 nu va avea modificari estetice substantiale care sa-l faca diferit fata de modelele anterioare, asa ca ramanem doar cu modificari de acest gen.

iPhone 11. Noul telefon este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei Apple, iar lansarea sa in magazine este asteptata sa aiba loc in toamna acestui an, undeva prin luna septembrie.