iPhone XS. Apple Publica noi Tutoriale pentru Fotografie

iPhone XS camera

Apple continua procesul de promovare al iPhone XS prin publicarea unor noi tutoriale de fotografie care pun in evidenta calitatile camerei duale din telefon. Mai jos aveti prezentate cateva moduri noi de a inregistra poze si filme folosind iPhone XS, compania Apple incercand sa-i invete pe clienti cum sa faca doar cele mai bune poze cu telefoanele lor.

Apple a publicat in ultimele luni o gama variata de tutoriale pentru promovarea camerei telefoanelor iPhone XS, iar ideea in sine este foarte buna, pentru ca ajuta clientii. Desigur ca multe dintre toate aceste tutoriale pentru iPhone XS prezinta functii pe care unii dintre clienti le stiu deja, insa pentru multi altii vorbim despre ceva ce nu stiau sa faca.

5 COMENTARII

  1. Tocmai asta nu înțeleg nici eu, ce atâta război pe piața telefoanelor cu performanțe care mai decare mai nefolositoare …

  2. Ce să faci cu 12 gb de ram sau 29 de procesoare!pînă la urmă e un telefon!pentru altceva sunt laptopurile și calculatoarele,și/sau tabletele!

  3. …mulți alții aia sunt 90% din păcate, ca și la android, pentru mulți ultimul model de telefon înseamnă doar ceva nou di scump in mânuța lor nu și tehnologie care le-ar folosi la ceva cum ar fi 12 gb de ram sau 29 de procesoare