Samsung GALAXY FOLD. IMAGINI cu Noul Ecran cu DECUPAJ CIUDAT

Samsung GALAXY FOLD. Cateva imagini aparute astazi sunt prezentate ca aratand design-ul final al telefonului pliabil, care are un decupaj ciudat pentru ecran.

Samsung GALAXY FOLD ecran

Samsung GALAXY FOLD. O serie de imagini au aparut astazi pe internet in legatura cu telefonul pliabil al carui nume il stim deja, iar ele ne arata cee ce se pune ca va fi design-ul real si final pe care il va avea dispozitivul cand va fi lansat. Desi noul telefon a fost prezentat de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte de anul trecut, am vazut doar putin din design-ul real al Samsung GALAXY FOLD, iar asta pentru ca asa au dorit coreenii, sa mai tina suspansul pana acum.

Samsung GALAXY FOLD. Diseara vom vedea versiunea finala a telefonului, in conferinta in care vor fi prezentate si noile telefoane din seria Samsung GALAXY S10, dar pana atunci avem imaginile din acest articol. Ele nu au provenienta furnizata, asa ca nu sti de la cine vin, dar ne arata ceva ce la Samsung GALAXY FOLD n-am vazut pana acum, adica un ecran cu o forma ciudata, decupat, pentru a putea avea o camera frontala, ceva ce nimeni nu a stiut pana in prezent.

Samsung GALAXY FOLD pare sa aiba un decupaj foarte ciudat pentru ecran

Samsung GALAXY FOLD ecran decupaj ciudat

Samsung GALAXY FOLD. Puteti vedea in a doua imagine noul decupaj ciudat pentru ecran, compania Samsung ascunzandu-l destul de bine in telefonul pe care l-a prezentat sub forma de prototip in cursul lunii noiembrie. Este interesant de vazut cum a fost gandita acea implementare, mai ales ca ecranul in sine este unul pliabil, Samsung GALAXY FOLD avand probleme in perioada de testare cu spargerea ecranului in momentul in care era pliat de catre utilizator.

Samsung GALAXY FOLD ecran decupaj neobisnuit

Samsung GALAXY FOLD. Separat de cele de mai sus, se observa destul de clar faptul ca ecranul are deasemenea margini destul de groase in partile sale laterale, ceva ce poate ca lumea se astepta sa vada la un asemenea produs. Per total, Samsung GALAXY FOLD arata cu mult diferit fata de majoritatea telefoanelor pe care le-am vazut pana acum, iar aceasta ar putea fi o problema, sau un punct de atractie, pentru dispozitiv, piata va decide in final care e situatia.

Samsung GALAXY FOLD. Prezentarea noului telefon va avea loc astazi, insa lansarea in magazine va avea loc abia prin aprilie, la preturi care se vor apropia de valoarea de 1800 de euro.