Xiaomi Mi 9. UMILESTE iPhone XS cu o Functie in PREMIERA pe Telefoane

Xiaomi Mi 9. O functie oferita in premiera pentru telefoanele mobile a fost anuntata astazi de catre chinezi, iata cum umileste iPhone, din pacate pentru Apple.

8

Xiaomi Mi 9 incarcare

Xiaomi Mi 9. Astazi a fost prezentat oficial noul model de smartphone al chinezilor, si vorbim despre ceva care va rivaliza cu Huawei P30 Pro, iPhone XS, sau chiar Samsung GALAXY S10, dar la un pret mult mai mic. Xiaomi Mi 9 vine cu un ecran care are diagonala 6.4 inch si rezolutie FHD+, impreuna cu o o camera tripla in care sunt integrati trei senzori de imagine, de 48 megapixeli, 16 megapixeli, si 12 megapixeli, plus o camera frontala de 30 de megapixeli.

Xiaomi Mi 9. Spre deosebire de alte telefoane Android mai putin norocoase, in acesta exista un chip Qualcomm Snapdragon 855, 6 sau 8 GB de memorie RAM, plus o baterie de 3300 mAh. Foarte interesant este faptul ca Xiaomi Mi 9 are implementat un sistem de incarcare wireless care furnizeaza energie la 20W, de aproape TREI ORI mai mult decat ofera compania Apple pentru telefoanele iPhone XS, de trei ori, ca sa intelegeti diferenta dintre ele.

Xiaomi Mi 9 are incarcare wireless la 20W, specificatii de top

Xiaomi Mi 9. Ca sa va faceti o idee, sistemul de incarcare rapida din iPhone XS, sau al celorlalte modele lansate in 2017 si 2018, este limitat la 18/19W, deci oricum este MAI INCET decat cel de incarcare wireless din telefonul chinezilor. Diferenta este una uluitoare, din punctul meu de vedere, si arata cat cat de mult este in urma iPhone XS fata de Xiaomi Mi 9 in anumite privinte, compania Apple refuzand sa le ofere clientilor salturi tehnologice de acest gen, sau macar incarcatoare rapide in cutie.

Xiaomi Mi 9. Ca sa facem situatia si mai rea pentru Apple, telefonul costa doar 450 de dolari, mai putin de jumatate fata de pretul fara TVA din SUA, si aproape o treime din cel practicat in Europa. Apple are probleme uriase cu vanzarile in China, si desi Xiaomi nu face tocmai telefoane excelente, privind lucrurile logic, de ce ar cumpara un chinez un iPhone XS, cand la o treime din pret are un Xiaomi Mi 9 pe care-l poate schimba si de 3 ori pe an, daca se strica ?