Samsung GALAXY S10. SMART TV CADOU la Precomanda

Samsung GALAXY S10. Cadouri uimitoare sunt oferite la precomanda pentru telefoanele mobile, inclusiv Smart TV-uri, iata ce surprize a pregatit Samsung.

Samsung GALAXY S10 televizor

Samsung GALAXY S10. Precomenzile pentru noile telefoane ale Samsung vor incepe pe data de 21 februarie, insa astazi au inceput sa apara informatii despre cadourile care vor fi oferite pentru utilizatori. Mai jos aveti o imagine cu un material promotional pentru promovarea Samsun GALAXY S10 si a precomenzilor, acesta prezentandu-le oamenilor faptul ca o serie de cadouri exceptionale urmeaza sa fie oferite pentru precomenzi, cel putin teoretic, dar deocamdata doar in Indonezia.

Samsung GALAXY S10. Conform posterului, cei care cumpara telefoanele mobile vor putea alege intre a primi gratuit un Galaxy Watch, un Smart TV, sau o pereche de Galaxy Buds, promotia fiind una ireala. Stim deja ca primul si al doilea produs promovat la oferta pentru precomanda Samsun GALAXY S10 costa undeva intre 100 si 200 de euro, in functie de model, insa ce Smart TV atat de ieftin poate oferi compania coreeana nu stiu, desi probabil ca in Indonezia gaseste ceva.

Samsung GALAXY S10 are Smart TV-uri, Galaxy Watch, sau Buds oferite la precomanda

Samsung GALAXY S10 televizor precomanda

Samsung GALAXY S10. Separat de asta, la precomanda poate fi oferit deasemenea un cashback de pana la 70 de dolari, un abonament de internet de 40 GB lunar, sau posibilitatea de achizitie in 24 de rate fara dobanda. Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca un om care renunta la combinatia acestor oferte pentru a nu cumpara un Samsun GALAXY S10, si a alege un iPhone XS, mult mai scump oricum, ori e fan orb al Apple, ori e prostit de cineva sa faca alegerea.

Samsung GALAXY S10. Oferta in sine pare prea buna ca sa fie adevarata, si daca nu e asa, atunci e interesant de vazut ce anume cauta acele produse printre cele din promotie, si ce anume se ofera pentru ele. Daca promotia este totusi adevarata, ea arata cam la ce nivel de disperare s-a ajuns cu Samsun GALAXY S10 si nevoia de a creste vanzarile, pentru ca atunci cand ai un produs bun, se vinde singur.

Samsung GALAXY S10. Prezentarea oficiala a telefoanelor va avea loc la ora 21:00 a acestei zile, iar precomenzile vor incepe maine, 21 februarie, inclusiv in Romania, la preturi care incep de la 4400 LEI.

11 COMENTARII

  1. Ce tâmpenie… Fraților nimic nu este gratis stați liniștiți, dar în loc sa lase prețul mai jos cu 200-300 euro ne baga pe gat niște produse. Ar fi vândut de 2 ori mai mult cu 200-300 euro în minus decât prețul ala uriaș dar cu cadou.

  2. EXACT,iti baga pe gat ceva ce este mai praf fata de ce ai deja tu
    CUMVA ASA ITI DAI SEAMA CARE ESTE VALOAREA REALA A PRODUSULUI
    Scazi 300 Euro si ala este pretul, ca sa nu mai vorbim despre depreciere

  3. Jenanta tactica de marketing! La S11 o sa dea și microunde cadou alături de Smart TV. Mai bine un iPhone decât doua dispozitive cu software jalnic și experiență de folosire zero barat. Cadou la pachet cu Smart TV-ul: efecte de clouding garantate. Mulțumesc, nu, Samsung!