Apple va Dezvolta o Masina Electrica DIFERITA de Asteptarile Fanilor

Apple vrea sa lanseze o masina electrica total diferita fata de asteptarile fanilor cu privire la automobil, iata ce planuri neasteptate au fost dezvaluite.

Apple va Dezvolta o Masina Electrica DIFERITA de Asteptarile Fanilor

Apple pare sa nu fi renuntat la proiectul pentru a dezvolta o masina electrica, si care se ghideaza autonom, sau cel putin asta afirma persoane din interiorul companiei, ca cel mai probabil lucreaza la proiect. La cam doi ani dupa ce ni s-a spus ca Apple a renuntat la proiectul privind dezvoltarea masinii sale, acum aflam ca de fapt inca o pregateste de lansare, insa se pare ca nu va fi chiar masina pe care o asteptau fanii de la cei din Cupertino.

Se pare ca Apple ar avea in plan sa lanseze o furgoneta electrica, sau mai bine zis un minivan, adica o masina de familie care nu e nici suv, nici sedan, ci o combinatie atipica pentru cei din Cupertino. Se pare ca ar fi cel putin un prototip construit de catre angajatii Apple, aparent vopsit si in stilul primului model al iPhone, masina functionand pe baza de baterii, care ar fi fost dezvoltate tot de catre Apple, impreuna cu propriile motoare electrice pentru masina.

Apple vrea sa lanseze o furgoneta electrica

furgoneta Apple electrica

Se pare ca in cadrul Apple a revenit inclusiv un fost expert in masini, care intre timp a lucrat cativa ani la Tesla, a mai acumulat putina experienta in dezvoltarea de masini electrice, si a revenit pentru a ajuta Apple sa-si lanseze masina. E posibil ca masina celor de la Apple sa semene foarte mult cu ceea ce vedem in imaginea de mai sus, acestea fiind folosite pentru a testa software-ul de ghidare autonoma, care este foarte prost conceput, deocamdata.

After that, the Apple Car could come in the form of an electric van. Apple’s engineers have designed specimens with black and silver paint, designed in the typical industrial design of the iPhone group. Apple also researches on its own batteries, electric motors, special seats and interior components.

Lansarea unei furgonete electrice de catre Apple ar lua prin surprindere extrem de multa lume, iar asta pentru ca majoritatea oamenilor asteapta masini similare cu cele pe care le ofera Tesla, nu ceva dedicat familiei. Desigur ca e posibil ca Apple sa aiba o cu totul alta surpriza pregatita, si ca informatiile de acum sa fie cu mult diferite fata de realitate, insa ramane de vazut ce vom afla in legatura cu masinile pregatite de catre americani.