Xiaomi Mi 9, Camera MAI BUNA decat iPhone XS Max

Xiaomi Mi 9, are o camera mai buna decat cea a iPhone XS Max, sau a oricaror telefoane Samsung aflate in magazine acum, uimind cu tehnologiile folosite.

Xiaomi Mi 9 camera

Xiaomi Mi 9, telefonul lansat chiar saptamana aceasta de catre chinezii de la Xiaomi, a avut si camera analizata de catre expertii in fotografie, de la DxoMark, iar rezultatul este unul cu adevarat surprinzator. Xiaomi Mi 9 are o camera care obtine 107 puncte in testul expertilor, cu 2 puncte mai mult decat iPhone XS Max, si e plasat in randul telefoanelor cu camera tripla, la doar 2 puncte in urma Huawei P20 Pro, si respectiv Huawei MATE 20 Pro.

Xiaomi Mi 9 camera iphone xs max poze

Xiaomi Mi 9, testele facute de catre expertii de la DxOMark arata ca atat pentru fotografie, cat si pentru inregistrarea de clipuri video, telefonul chinezilor este superior in fata iPhone XS Max, ceea ce va surprinde multa lume. Cred ca in momentul de fata iPhone XS Max ofera maximul care poate fi “scos” de la o camera duala pentru telefoane mobile, si cam orice camera tripla lansata de acum incolo va depasi calitatea sa, iar de aici vine rezultatul bun al Xiaomi Mi 9.

Xiaomi Mi 9 are o camera cu putin mai buna decat a iPhone XS Max

Xiaomi Mi 9 camera iphone xs max

Xiaomi Mi 9, camera principala este formata dintr-un senzor de 48 de megapixeli, dimensiune senzor de 1/2 inch cu dimensiune pixel de 0.8µm, deschidere f/1.75, si distanta focala de 26mm. Al doilea senzor de imagine are 12 megapixeli, dimensiune senzor de 1/3.4 inch, dimensiune pixel de 1.0µm, deschidere de  f/2.2, plus distanta focala de 50mm, ultimul avand 16 megapixeli, marime de 1/3inch, deschidere f/2.2, si distanta focala de 17mm, camera Xiaomi Mi 9 fiind impresionanta.

Xiaomi Mi 9 camera iphone xs max poze comparatie

Xiaomi Mi 9, are deasemenea si inteligenta artificiala folosita pentru a face poze bune, iar cu toate acestea, nu a reusit sa intreaca tehnologii vechi de 1 an de zile folosite de catre Huawei pentru telefoanele sale. Cu toate acestea, a reusit sa intreaca iPhone XS Max, lansat in toamna anului trecut cu tehnologii nou, noute, Xiaomi Mi 9 costand si mai putin decat contracanditatul de la Apple, deci pentru chinezi va fi cu atat mai interesant, Apple avand foarte putine argumente pentru a convinge clientii.