Fortnite, Sezonul 8 Aduce o SURPRIZA COLOSALA

Fortnite, pentru sezonul 8 este pregatita o surpriza uriasa de catre compania Epic Games, iata ce schimbari importante sunt anuntate pentru toti jucatorii.

Fortnite

Fortnite, sezonul 8 se apropie cu pasi repezi de lansare, iar asta inseamna ca Epic Games face ultimele modificari pentru a le oferi jucatorilor din lumea intreaga ceva complet nou de care sa se bucure in cadrul lumii virtuale. Mai exact, se pare ca sub wailing Woods ar fi fost adaugat un laborator secret, care ar fi si sursa recentelor cutremure care au zguduit lumea Fortnite, lasand urme adanci in foarte multe regiuni circulate zilnic de catre jucatori.

Fortnite, conform acestei teorii, cand va fi lansat sezonul 8, Wailing Woods ar urma sa fie inlocuita de o jungla complet noua, care ar veni si cu o varietate de animale, unele dintre ele preistorice. Jucatorii ar urma sa poata explora aceasta jungla noua din cadrul Fortnite pentru a descoperi secretele plasate de catre Epic Games acolo, compania americana pregatind deasemenea si noi surprize pentru o asemenea jungla, asa cum a facut cu fiecare regiune noua.

Fortnite ar putea avea o noua jungla in sezonul 8

Fortnite, teoria isi are baza in schimbarile majore facute de catre Epic Games pentru sezonul 5 al jocului, cand a fost inlocuita o intreaga regiune, si cu parti din altele inconjuratoare. Pentru sezonul 8, e posibil ca Fortnite sa aiba parte de o schimbare similara implementata de catre Epic Games, iar jucatorii par sa fie destul de convinsi ca aceasta este cel putin una dintre marile surprize care ii asteapta de indata ce vor incepe sa joace sezonul 8 in lumea virtuala.

My theory is that the former owners of Dusty and Anarchy run the lab, and are researching rifts and their space-time altering properties. Likely, they are hoping to reverse time back to stop the meteor crash, So, in theory, the lab at wailing has developed in secret a much larger rift generator, which is causing the earthquakes. What will happen exactly is hard to say, but likely it’ll be similar to the events of Season 5, with an entire new biome dropped into the area, replacing the woods and possibly other surrounding areas including Lonely and crates.

Fortnite, separat de aceasta schimbare complet neasteptata pentru joc, nimeni nu stie deocamdata care vor fi noutatile importante pe care sezonul 8 urmeaza sa le aduca, dar e clar ca vor fi foarte multe. Epic Games a evitat sa spuna cand anume va lansa sezonul 8 al Fortnite, dar este de asteptat ca el sa vina in luna martie, nu aprilie, asa ca va trebui sa mai aveti putina rabdare pana cand veti putea incerca toate noutatile care sunt pregatite acum.