Samsung GALAXY FOLD, COSTA mai MULT decat un Telefon si o Tableta

Samsung GALAXY FOLD costa mai mult decat un telefon si o tableta la un loc, insa nu ofera o experienta mai buna decat fiecare dintre ele, iata totusi de ce e un inceput promitator.

Samsung GALAXY FOLD 1

Samsung GALAXY FOLD, a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte care a avut loc in San Francisco, si vorbim despre un telefon uimitor, care sigur va atrage atentia multor oameni. Dupa cum puteti vedea si in clipul video de mai jos, Samsung GALAXY FOLD combina cu destul de mult succes functiile unui telefon, si pe cele ale unei tablete, totul pentru suma de doar 2000 de dolari, sau euro, pentru muritorii de rand din Europa.

Pretul Samsung GALAXY FOLD este urias, extrem de mare pentru ceea ce ofera, ba chiar mai mare decat cel al unui Samsung GALAXY S10 Plus, si al unei tablete de la Samsung, care ofera o experienta chiar mai buna. Da, trebuie sa cari cu tine doua dispozitive diferite pentru a avea parte de aceeasi experienta pe care o ofera Samsung GALAXY FOLD, insa in final obtii o experienta mai buna.

Pretul Samsung GALAXY FOLD face achizitia imposibil de justificat

Samsung a catalogat Samsung GALAXY FOLD ca un produs de lux, deci este dedicat unui segment extrem de restrans de clienti, care au 2000 de dolari de aruncat pe ceva ce nu vor folosi chiar atat de des. E destil de clar ca Samsung GALAXY FOLD nu poate fi folosit prea usor ca telefon mobil, pentru ca e o telecomanda care nu-ti incape in buzunar, si nici nu sta prea bine in mana, insa daca ai nevoie de o tableta undeva prin lume, atunci te poti folosi cu succes de el.

O tableta Samsung, Apple, sau de la alti producatori premium, plus un alt telefon premium, vor oferi totusi o experienta mai buna decat Samsung GALAXY FOLD, dar separat, pentru ca sunt gandite sa fie folosite in moduri diferite. Samsung GALAXY FOLD este un hibrid, care combina functiile a doua produse diferite in ceva ce este deocamdata doar la inceput de drum, arata destul de ciudat, si nu poate indeplini chiar toate cerintele.

Samsung GALAXY FOLD da startul unei schimbari de care aveam nevoie

Samsung GALAXY FOLD nu este telefonul pliabil ideal pentru foarte multa lume, mai ales ca are 17mm grosime cand este pliat, deci e chiar mai gros decat o tableta, insa este un inceput de drum pentru ceva mai “mare”. Era nevoie de o schimbare in lumea smartphone, de o distantare de ceea ce se face acum, iar Samsung GALAXY FOLD este un experiment care trebuia facut de ceva vreme de catre producatori, coreenii avand curajul de a face asta.

Samsung a si gandit destul de bine acest experiment, prezentandu-l ca atare, adica unul dedicat entuziastilor care au bani sa cumpere Samsung GALAXY FOLD fara a se astepta sa primeasca de la el ceea ce-ar trebui sa ofere un telefon normal. E posibil ca Samsung GALAXY FOLD sa fie foarte scump pentru tehnologiile pe care le ofera, dar preturile vor mai scadea in timp, pe masura ce procesele tehnologice vor fi imbunatatite, insa e nevoie de foarte mult timp.

In momentul de fata nu stiu daca poate fi recomandata cuiva cumpararea Samsung GALAXY FOLD la pretul de 2000 de dolari, insa fara achizitii, Samsung nu va avea curajul de a face un al doilea model.