Samsung GALAXY S10, Comparatie cu iPhone XS Max, Care merita Cumparat ?

Samsung GALAXY S10, apare astazi intr-o comparatie detaliata cu iPhone XS Max, care ne arata ce diferente exista intre aceste modele de telefoane mobile.

Samsung GALAXY S10 iphone xs

Samsung GALAXY S10 a aparut noaptea trecuta intr-o serie de comparatii cu iPhone XS si iPhone XS Max ale companiei Apple, iar asa va puteti face imediat o idee cu privire la ceea ce ofera noile telefoane. Samsung GALAXY S10 Plus si Samsung GALAXY S10E au fost deasemenea puse langa telefoanele celor de la Apple, iar asa cum v-ati astepta, diferentele dintre telefoane sunt destul de mari, pentru ca vin si cu tehnologii diferite.

Samsung GALAXY S10 are un nou ecran HDR, care mai mult ca sigur este superior celui oferit de catre iPhone XS, insa ceea ce uimeste este ca afiseaza imagini pe o portiune mai mare decat in cazul telefoanelor de la Apple. Chiar daca Samsung GALAXY S10 Plus are o perforatie foarte mare in ecran, puteti vedea ca spre deosebire de decupajul din telefoanele companiei Apple, utilizatorii au o experienta, aparent, mai buna, in final.

Samsung GALAXY S10 aduce un suflu nou in lumea smartphone

Da, pe partea de performante, Samsung GALAXY S10 este cu mult inferior telefoanelor din seria iPhone XS, ast e clar, insa din punct de vedere al design-ului, raman la parerea ca e un pas inainte. E foarte posibil ca perforatia din ecranul telefoanelor Samsung GALAXY S10 Plus sa arate foarte ciudat in aplicatii, si sa nu fie chiar ceea ce-si dorea lumea, dar fata de decupajul din ecranele iPhone XS, cred totusi ca e un pas inainte, desi Apple nu-l va face.

Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY S10e, si Samsung GALAXY S10 Plus sunt deasemenea si cu mult mai ieftine decat iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Max, oferind deasemenea mai mult spatiu de stocare, ecrane superioare, si poate chiar camere mai bune. Stiti deja ca puteti precomanda toate telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 inclusiv din Romania, prin aceasta pagina, si aceasta pagina, primind si cadouri la precomanda.

16 COMENTARII

  1. Tot nu imi place ca are 3 margini diferite si se vede imediat mai ales marginea mai groasa de jos…alaturi de gaura intr-o parte…bine cu aia te poti obisnui

  2. Am Note 9 şi îți pot confirma că Samsung pune multe pe hârtie dar în practică…nu stă bine deloc. Deblocarea facială este o glumă proastă…de ce au implementat-o? Doar că dă bine la specificații? “lift to wake” care în sine este foarte mişto dar nu funcționează cum trebuie, iar gesturile dacă ascunzi bara şi nu ai nimic este complicat pe unele site-uri — de exemplu’ dacă apăs back este foarte posibil să dau un like, în loc să-mi iasă de pe pagină. Dark mode…nu ştiu, dar nu-mi place decât la settings cum arată.

  3. Imi place ca sunt printre primii, daca nu primii ce ofera Wifi 6 deja
    Apple trebuie si ei pana in 2020 deja sa bage wifi 6 in mac ipad si iphone

  4. eu raman la iPhone XS Max, ma astept pana cand apare iPhone 2019. Samsung Galaxy S10+ ceramic arata superb dar nu imi place android si nici Samsung Galaxy Fold e ORIBIL…E prea gros la fel ca tel din anul 90′ …

  5. In Europa (deci si in Romania) tot petarda aia de procesor Exynos il au ?
    Si e chiar mai scump decat in state, unde ofera macar cel mai bun procesor
    la ora actuala (QC SD 855) disponibil pentru Android ?
    Si tot software-ul ala TouchWiz care merge super rapid doar in prima saptamana ?
    Cum, are si Bixby ?

  6. Sunt unele aplicatii care se deschid mai rpd pe Samsung si altele care se deschid mai rpd pe Iphone.
    Timpul necesar pt o aplicatie sa se deschida ține si de optimizarea facuta de dezvoltator pt aplicatia respectivă.
    Dar tu esti prea prrost ca sa intelegi aceste lucruri.

  7. s10 e o copie nereusita dupa mate20 … cine o sa ia ma telefonu asta cand a copiat lucrurile ce mate 20 deja le-a scos de anu trecut?ii o copie cu gaura in ecran… o sa aibe ESEC la vanzari garantat !

  8. s10 e o copie nereusita dupa mate20 … cine o sa ia ma telefonu asta cand a copiat lucrurile ce mate 20 deja le-a scos de anu trecut?ii o copie cu gaura in ecran… o sa aibe ESEC la vanzari garantat ! iar legat de fold nu da nimeni 9000 de lei pe un telefon ce are ca noutate doar faptul ca e pliabil..comenzile vor fi 50 =)) rasuri de telefoane lansate de samsung aseara,cu functii copiate de la huawei..si cu gaura in ecran///////////

  9. ca telefon este foarte urat..gros si are un screen to body ratio mai slab ca primul iphone sau S1 de acum 10 ani…ca tableta este ok