Samsung S10 Pret, CAT COSTA GALAXY S10 la eMAG, Orange, Precomanda

Samsung GALAXY S10 a fost listat de catre eMAG, Orange, Telekom, Vodafone, si nu numai, iar aici poti afla cat costa la precomanda, si ce cadou surpriza primesti.

samsung galaxy s10 emag orange

Samsung GALAXY S10 a fost lansat in mod oficial seara trecuta de catre compania Samsung, iar acum este disponibil pentru precomanda la eMAG, Orange, Vodafone, Telekom, multe alte magazine, dar la preturi pe masura. Samsung GALAXY S10e, Samsung GALAXY S10, si Samsung GALAXY S10 Plus au fost lansate in Romania pentru precomanda, iar incepand din acest moment poti face toate comenzile pentru livrare din 8 martie.

Cat costa Samsung GALAXY S10 la eMAG la precomanda

Samsung GALAXY S10e poate fi precomandat de la eMAG in momentul de fata prin aceasta pagina la preturi care incep de la doar 3500 de LEI, deci chiar mai putin decat telefoanele iPhone XR ale Apple. Pentru un Samsung GALAXY S10, in cea mai ieftina versiune, veti plati la eMAG nu mai putin de 4300 de LEI, cu 800 de LEI mai mult, dar totusi cu multe sute de LEI mai putin decat pentru un iPhone XS de la compania Apple.

Samsung GALAXY S10 Plus este deasemenea disponibil pentru achizitie la eMAG incepand de astazi, prin aceasta pagina, iar pentru acest model veti plati 4800 de LEI, cu mult mai putin decat pentru un iPhone XS Max. Din pacate nu se specifica si ce fel de cadou este oferit la precomanda pentru Samsung GALAXY S10 la eMAG, asa ca ramane de vazut daca la livrare veti avea parte de o surpriza placuta, sau de una neplacuta.

Pretul Samsung GALAXY S10 la abonament la Orange Romania

Orange Romania a listat de aseara Samsung GALAXY S10e ca fiind disponibil pentru cumpare prin aceasta pagina, preturile recomandate cu abonament Orange Me 45 incepand de la 350 de euro, in timp ce pretul standard e 750 de euro. Samsung GALAXY S10 este vandut in aceasta pagina de catre Orange Romania la preturi recomandate de 518 euro cu abonament Orange Me 45, sau de 900 de euro, pret standard, ambele fiind mult mai mici decat cele percepute pentru iPhone XS in momentul lansarii.

Samsung GALAXY S10 Plus este deasemenea disponibil pentru precomanda in momentul de fata de la Orange Romania, in aceasta pagina fiind listate modelele, cu pret de abonament de 618 euro, sau pret standard de 999 euro.

Spre deosebire de eMAG, cei de la Orange specifica faptul ca persoanele care vor precomanda Samsung GALAXY S10, vor avea ocazia de a obtine o pereche de Galaxy Buds cadou.