Samsung GALAXY S10 Plus, UNBOXING-uri, Primele IMPRESII

Samsung GALAXY S10 Plus, primele unboxing-uri si primele impresii cu privire la noul model de smartphone au fost publicate astazi, iata ce secrete ascunde telefonul.

Samsung GALAXY S10 Plus, UNBOXING-uri, Primele IMPRESII

Samsung GALAXY S10 Plus, primele unboxing-uri, si primele impresii, cu privire la noul telefon sunt prezentate in clipurile video de mai jos, facute de youtuberii invitati la evenimentul Samsung. Puteti vede aacolo ce se ascunde in cutia telefoanelor Samsung GALAXY S10 Plus, adica banalele accesorii pe care le-am mai vazut si cu alte ocazii.

Samsung GALAXY S10 Plus, vine la precomanda cu o pereche de Galaxy Buds oferite de catre compania Samsung, insa in pachetul normal nu sunt oferite asemenea casti. Pe de alta parte, Samsung GALAXY S10 Plus este foarte impresionant cu ecranul sau mare, si perforatia care este vizibila in partea dreapta sus, ea fiind inconjurata complet de catre ecran.

Samsung GALAXY S10 Plus, pretul de 1000 de euro pe care il cere Samsung pentru telefon este cu mult mai mic decat cel perceput pentru iPhone XS Max, iar asta il face cu ata mai atractiv. Ca sa fiu complet sincer, Samsung GALAXY S10 Plus este un smartphone care ar trebui sa fie in atentia oricaror oameni care vor sa cumpere un telefon premium in aceasta perioada, si cred ca vanzarile vor fi destul de bune.

23 COMENTARII

  1. Doar un fan limitat scrie asta. Majoritatea au spus că nu este cine ştie ce. Nu au fost în stare să ascundă camerele ălea…vezi tu în notch vreo cameră sau senzor? Atenția la detalii, care face toți ???

    Singurul minus la Apple este acesta, că nu vine cu încărcător rapid în cutie, de asta este un telefon de 99/100.

  2. Interesant ca toate wallpaper-urile lor ascund camera frontala,oare de unde le-a venit ideea asta?
    Poate se găsește și in cazul Samsung vreun deștept care sa-i dea in judecată ca telefonul are gaura dar el/ea nu știa ca e ascuns de wallpaper! ??

  3. Dacă S10+ avea așezarea camerelor frontale ca la P20 Pro ar fi fost infinit mai ergonomic și uniform design-ul,nu aveai ce comenta,iar S10E și S10 sa fi avut ca la One Plus 6T sau Mate 20 sub forma de lacrima.Sunt curios cum îl “ocolesc” aplicațiile terțe. Uite cu frumos puteau sa arate așa! https://uploads.disquscdn.com/images/621a435a6d6e64e329a8ea75b12b3edb6ee94eafa45c035b3ea34227cd6a8999.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/6593fb343f59c86c310b91b15e7755912114ef7f9a8871aef2bf6e657b8c7bc7.jpg

  4. “Campania cu castile cadou este organizatӑ si desfӑsuratӑ pe teritoriul Romaniei in perioada 01 martie

    2019 (orele 00:00:00) – 08 aprilie 2019 (orele 00:00”

  5. Măi, am zis, spatele este frumos dar să-mi dai cadou gândacul ăla să mi-l pun în urechi doar ca să se vândă, este penibil. Nici măcar nu le poți compara cu AirPods.

    Dacă sunt extrem de bune, nu le dai gratis, este simplu.

  6. Sunt peste AirPods , plus ca arata si stau de 1000 de ori mai bine in ureche , si daca ai tensiune mare de la cate produse au prezentat aia aseara vezi ca au lansat prostii ai un gadget in premiera care iti masoara tensiunea .

  7. Cum sa nu se vada in lumina senzorii si ce mai are pe acolo in decupajul iPhone-ului . In poze arata rau dar in realitate arata bine .

  8. Ce să copieze? Doar tu cred că știi ce ai vrut să spui.
    Decât să ne dam cu părerea că x copiază pe y, mai bine ne vedem de ale noastre. Nu te obligă nimeni să iei iphone sau samsung. Ești liber să alegi și să crezi ce vrei. Lasă grija altora și fii fericit cu iphone, dacă asta vrei. Lasă samsung pentru cine dorește și poate și cunoaște.
    Îți dai seama ce milă ar trebui sa iti fie de mine că imi cumpar eu samsung si samsung copiaza de la iphone… vai, deci nu mai pot, Îmi moare bateria de oftică. Nu așa repede ca la iPhone, dar îmi moare până la urmă. (Asta așa, ca să te mai ataci puțin, să vii să comentezi și eu să nu te mai bag în seamă?)

  9. Sincer am fost uimit cand am vazut preturile, desi ROI-ul nu va fi foarte mare, o sa aiba vanzari mai puternice. Iar cei care s-au ferit sa cumpere Max-uri se vor orienta catre S10+ care are un pret foarte atractiv, vine cu buds la precomanda si are si posibilitate de buyback.

  10. Ok, iPhone e așa bun, sa te vad cum o să cumperi același iPhone xs Max la toamnă ! Va fi așa bun încât merita sa îl cumperi chiar daca ai xs Max acum. Va veni cu 2culori noi, un procesor cu 5% mai rapid și camera 10% mai bune. Și noile animoji. Același design din 2017 , același încărcător din 2012.
    Samsung a adus tehnologie noua. Ecranul de pe s10 e pur și simplu un vis.

  11. Jos pălăria. Bravo! ??
    M-am săturat de deștepții ăștia. Sunt fani iphone și comentează despre samsung, când habar nu au, pentru că nu au de unde să știe , ei sunt cu iphone…

  12. Și asta o spune un fan iPhone ??‍♂️?? Vezi-ți de iphone-ul tău și nu mai plange. Nu mai comenta despre samsung dacă ești mulțumit cu ce ai tu:)) Vezi-ți de ale tale. Mai bine ai cauta sa iti lauzi marca telefonului, decât să cauti sa cobori samsung sub acea marcă, nu crezi?
    Auzi.. 99/100. Ce te intereseaza ce are sau ce vrea altul atunci?
    Și tot alții sunt limitați. ??‍♂️

  13. Ce să copieze? Doar tu cred că știi ce ai vrut să spui.
    Decât să ne dam cu părerea că x copiază pe y, mai bine ne vedem de ale noastre. Nu te obligă nimeni să iei iphone sau samsung. Ești liber să alegi și să crezi ce vrei. Lasă grija altora și fii fericit cu iphone, dacă asta vrei. Lasă samsung pentru cine dorește și poate și cunoaște.
    Îți dai seama ce milă ar trebui sa iti fie de mine că imi cumpar eu samsung si samsung copiaza de la iphone… vai, deci nu mai pot, Îmi moare bateria de oftică. Nu așa repede ca la iPhone, dar îmi moare până la urmă. (Asta așa, ca să te mai ataci puțin, să vii să comentezi și eu să nu te mai bag în seamă?)

  14. pai copiaza…deja ati ramas la 1440p de 5 ani…aceleasi accesorii…etc
    samsung casti wireless sunt airpods si tot asa
    Dar nah, omul prrost prefera sa se prefaca orb si ca nu vede

  15. “pai copiaza…” argumentele tale sa înțeleg că sunt “…” ? Că ce ai zis tu după, nu are nicio noimă.
    “aceleași accesorii” …eu zic să nu mai comentezi dacă tot ești cu iPhone și nu știi mare lucru despre samsung. (E logic. Preferand iPhone, nu te documentezi așa de bine în legătură cu samsung-ul) Nici eu nu stiu cine stie ce despre iPhone cum nici tu nu știi despre samsung, și te asigur de treaba asta.(mă refer la detalii mai multe, mai mici, mai de zi cu zi, etc.)
    Samsung are toate tipurile de casti wireless. Că au venit acum, la modelul asta nou , astea , care si ele sunt noi, la precomandă ca și cadou … eu zic că este altceva. În cutie tot alea cu fir sunt. Și nu toată lumea face o precomandă, să le primească. Sau nu cred că 2000 ne ajung la toți . nu știu ??‍♂️
    Un prost nu se preface niciodată, să știi și tu ??‍♂️, poate doar că e deștept.
    Și să-ți mai zic una, tot de oameni proști așa, cum ne cataloghezi tu pe noi, ăștia cu samsung. Samsung nu s-a gândit să nu ne dea nici nouă încărcător în cutie, ca să dăm banii și pe telefon și pe încărcător, să producă mai mult. Ai dreptate, proștii ăștia..?? Uite încă de aici pleacă prostia la samsung. (Ironie maximă.[simt nevoia sa pun astea in paranteze, să fiu sigur ca sunt înțeles])
    Samsung s-a gândit să facă niște căști noi odată cu acest model și prin asta să le promoveze pe ambele, mai sunt și cadou.. nu te obligă nimeni, daca nu iti plac, arunca-le da-le dracu????‍♂️ Voi sa va cumparati incarcator pana atunci. Noi ascultăm muzică in timpul ăsta ?

    Nu mai fiți închiși așa la minte oameni buni ! Dacă mie îmi place x ce treabă am cu y? De ce să sar de cur în sus și să îi fac pe alții proști? Există preferințe…etc. gen, mie imi place albastru, ție verde… în fine. Nu toți gândim.
    Și e greu sa le compari, unul are un sistem de operare, celalalt altul.. Mai conteaza si preferințele, dar și performanțele pentru cine dorește, ambele fiind bune, dar cu diferențe. Cine vrea mai bun, stie el ce mai bun pentru el sau daca nu, oricum nu asculta la un om de genul acesta, ar fi păcat..

    Și cu astea cred că am zis tot, nu cred că are rost. O zi bună!