Samsung GALAXY S10, iPhone XS, Pixel 3, Specificatiile Comparate

Samsung GALAXY S10, apare astazi intr-o comparatie a specificatiilor care ne arata daca diferentele fata de iPhone XS, sau Google Pixel 3 merita banii in plus, sau in minus.

Samsung GALAXY S10 e plus

Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY S10 Plus, iphone XS, iPhone XS Max, Google Pixel 3, si Samsung GALAXY Note 8 apar intr-o comparatie a specificatiilor care pune putin in perspectiva lumea smartphone in momentul de fata. Vorbim despre cateva dintre cele mai importante smartphone-uri ale momentului, in frunte cu seria Samsung GALAXY S10, care abia a fost prezentata, si este asteptata cu sufletul la gura de catre foarte multi dintre fanii coreenilor.

Samsung GALAXY S10, din start trebuie remarcat faptul ca vorbim despre o premiera cu 12 GB RAM oferiti intr-un smartphone vandut interntional, Lenovo si Xiaomi oferind ceva similar, insa doar pentru piata din China. Nici implementarea a 1 TB de spatiu de stocare in telefoanele din seria Samsung GALAXY S10 nu este o premiera, pentru ca Smartisan R1 a fost primul telefon cu asa ceva, chiar daca acel mediu de stocare este unul de calitate inferioara celor din telefoanele coreenilor.

Samsung GALAXY S10 are specificatii de top, dar pretul este marea problema

Samsung GALAXY S10 specificatii iphone pixel 3 comparate

Trecand acum la specificatiile in sine, puteti observa ca iPhone XS Max are cel mai mare ecran dintre toate, insa telefoanele Samsung GALAXY S10 au cea mai mare rezolutie, si cel mai bun numar de pixeli per inch, peste 500, chiar daca nu e specificat acolo. La procesor, nimic nu intrece A12 Bionic din seria iPhone XS, telefoanele Samsung GALAXY S10 “venind puternic din urma”, insa din pacate nici macar cu Snapdragon 855 nu reusesc sa intreaca procesoarele Apple.

Samsung GALAXY S10, ofera mai mult spatiu de stocare decat celelalte, insa la Apple exista cele mai multe optiuni, iar cand vine vorba de camere, senzorii de 12 megapixeli par sa fie standardul in industrie, desi telefoanele coreenilor au camera tripla. Seria Samsung GALAXY S10 vine cu bateriile mai mari, dar si cu preturi pe masura, dar abia se apropie de ceea ce cere compania Apple pentru telefoanele sale, considerate scumpe de foarte multa lume.

Samsung GALAXY S10, per total in specificatii sunt peste iPhone din unele puncte de vedere, clar peste Google Pixel 3, insa preturile foarte apropiate de cele ale iPhone vor fi marea problema pentru vanzari.

11 COMENTARII

  1. Samsung vine cu display cu circa 90% STBR si cititor de amprente in display pt S10,gaura in display atat cat trebuie pt camera, iar pt Galaxy Fold vine cu un STBR de 40% de zici ca este motorola din anii 80 si cititor in buton lateral….si un display decupat foarte mult pt cateva camere…Deci galaxy fold il iei il incerci 2-3 zile…dupa care cand te intorci la S10 te simti ca ai pasit in viitor cu vreo 10 ani….
    Logica samsung…cere mai multi bani pt balamale si display din plastic cu un design din anii 90

  2. Dap, Xmax are cel mai mare display, pe hartie bineinteles măsurat din colt in colt, dar ai uitat sa spui cam cât pierzi cu decupajul. Cred ca sigur si la S10 primesti mai multa informatie.
    Cand o sa proiectați navete spațiale cu procesorul ala să-mi spuneți și mie ca in rest romanul ca si ceilalti consumatori își cumpără un tel pt camera, display, design si baterie.
    Cât despre Samsung Fold cred ca este mai mult o demonstrație CA POT!!! Pierdeți esențialul ca este primul de gen și il vor rafina cu timpul!!! Pana atunci probabil în toamna il si vad pe Tim cum va spune el cu voce tare ESTE CEL MAI BUN TEL si cu voce mai scăzută creat de noi!!! :)))) in rest probabil veti primii 3 camere, reverse charging, acelasi display si acelasi design. But wtf iPhone is the best!!!! ????

  3. si samsung spune ca pierzi 0.1″ doar din marginile edge…deci
    In legatura cu Galaxy Fold…doar copiezi ce am spus si eu ieri…asa cum si note 1 a fost o aberatie asa si cu asta…abia dupa 2-3 generatii
    Ideea este ca note 1 s-a cumparat, si din aceasta cauza s-a facut si generatia 2-3 etc…acesta daca nu se cumpara…..

  4. Nu copiez nimic!!! Doar nu ai senzația că citesc tot ce scrieti voi pe aici?!?! Imi place sa intru doar cand apare câte ceva nou si ma distrez cum încercați să vă convingeti singuri ca tel vostru este cel mai bun, asta bineînțeles după ce ai plătit min 1000€ pe el, pentru ca altfel daca ai privi realist ți-ai da seama ca in fiecare an plătești 1000 € degeaba acum si inca vreo 3-4 pana aproba Tim un design nou/revoluționar. Si cand se va intampla asta posibil și Fold sa fie atunci un super tel, nu ca acum nu ar fi. Remember nokia comunicator….

  5. Abia aștept testele de viteza sa vedem cum se face S10 de ras cu 12 GB RAM in fata XS cu 4GB RAM la memory management. De la balama nici ca am vreo pretenție, mi-ar fi Rușine sa scot așa ceva din buzunar!!!

  6. ba da, ai scris exact ceea ce am scris eu ieri…ma rog este irelevant…
    Si tocmai nu incercam sa ne convingem, tocmai ca vrem ceva diferit intr-o lume unde totul a inceput sa fie identic…dar acest diferit trebuie sa fie macar la fel de bun daca nu mai bun ca ceea ce avem acum….
    Da, nokia comunicator…nu s-a cumparat si a iesit de pe piata…si aici poate sa fie la fel

  7. Era de așteptat, obiectivul de anul asta a fost sa ajungă din urma X-ul, care in Septembrie face 2 ani. Aștept anunțurile de pe OLX schimb Samsung S10 cu iPhone X/XS :)))

  8. George dar pe tine cu ce te ajuta testele acelea?!?! Din moment ce nu ai încărcare rapida decât cu 100€, nu ai usb, nu ai un display super cu ce te încălzește ca acel procesor stie sa faca nu stiu cat calcule pe secundă cand in realitate tu de fapt nu folosesti nici macar jumatate!!!!
    Si nici macar nu am spus ceva de autonomie și camere….

  9. Dar 5g în cati ani lumină o sa vezi pe iphone daca Apple nu se împacă cu Qualcomm?!?! Ca au cam incercat sa ii faulteze numai ca aia nu prea s-au speriat și uite așa în TEL tau premium ai ajuns sa folosesti modemuri de cat 2 de la intel.

  10. Ma ajuta sa îmi dau seama la cel nivel se afla celelalte telefoane Android fata de iPhone. Încărcare rapida nu folosesc decât la OP6 (da, minune, am și un telefon Android, pe care îl tin de rezerva – nu sunt încuiat mental sa nu încerc alternative. One Plus e singurul producător care se apropie de experiența de utilizare Apple din punct se vedere al fluiditatii S.O, dar mai are mult de lucru la alte capitole. Am avut și Note 8, și l-am returnat după o săptămâna de folosință. Ecran suprasaturat, de la care ma dureau ochii după o jumătate de ora, form factor pătrățos urat, 1000 de permisiuni de software agasante, butonul de Bixby exasperant, scanner de iris – un fail total – deschide ochii mai mult, apropie dispozitivul mai mult – foarte deranjant pentru oricine. Chiar am încercat sa dau o șansa lui Samsung după alte experimente ratate cu S4 și S7 dar m-am convins, nu merita. Fiecare își alege telefonul care ii completează nevoile mai bine. Nu as mai alege Samsung nici sa îmi dai tu unul gratis.