Samsung GALAXY S10, PENIBIL, Samsung se FACE DE RAS cu Ecranul

Samsung GALAXY S10, un ecran uimitor a fost implementat in telefoane de catre Samsung, insa coreenii au gasit o metoda de a se face de ras cu ele, in final.

Samsung GALAXY S10 ecran

Samsung GALAXY S10, a fost prezentat acum o zi si jumatate, iar la foarte putin timp dupa ce a fost trimis primilor oameni pentru a ii face review, iata ca a fost adusa in discutie s o situatie penibila pentru telefonul coreenilor. Se pare ca telefoanele Samsung GALAXY S10 care sunt livrate catre clienti au montat de catre compania Samsung un fel de folie de protectie pentru ecran, care are un decupaj in interior, asa cum am vazut unele folosii facute de catre anumiti producatori de accesorii.

Samsung GALAXY S10, a fost prezentat de catre acesti producatori de accesorii ca avand o problema cu cititorul de amprente din ecran, care nu ar functiona prea bine daca o folie prea groasa este aplicata peste el. Se pare ca Samsung incearca sa previna problemele d acest gen, si ar fi aplicat o folie propriepeste ecranul Samsung GALAXY S10, insa aceasta are o gaura chiar acolo unde trebuie pus degetul pe ecran pentru scanare, ceea ce este complet penibil.

Samsung GALAXY S10 are o folie decupata montata pe ecran

Samsung GALAXY S10, folia in sine nu este una chiar rezistenta, conform unira dintre cei care au analizat-o, parand sa fie doar usor mai groasa decat cea care se aplica in mod normal peste ecranele telefoanelor cand sunt ambalate. Avand in vedere ca unele folii de protectie pentru ecrane pot genera probleme cu folosirea cititorului de amprente din Samsung GALAXY S10, ceea ce face Samsung pare logic, dar totusi e penibil sa ai o folie de protectie pentru ecran, cu gaura in ea.

https://twitter.com/dcseifert/status/1098614276368023553

Samsung GALAXY S10, daca va uitati la unboxing-urile aparte pe internetin cursul zilei de ieri, veti vedea ca toate unitatile au o asemenea folie aplicata, si deocamdata putina lume a vorbit despre ea. Desigur ca cei care primesc unitati la review nu pot spune prea multe de rau, ca nu mai primesc alte unitati pentru testare, insa spuneam ca ar fi penibil ca Samsung GALAXY S10 sa aiba o folie decupata, iar daca Samsung a aplicat-o intr-adevar pentru folosire indelungata, asa cum face Huawei, atunci e clar ca cititorul de amprente e prost.

Samsung GALAXY S10, precomenzile pentru telefoane au inceput in cursul zilei de ieri, iar lansarea in magazine urmeaza sa aiba loc in data de 8 martie, atat in Romania, cat si in alte tari.