Apple vrea sa-si Lanseze Propriul Card de Credit

apple card

Apple intentioneaza sa lanseze un card de credit in cursul anului acesta, compania americana initiind deja o colaborare cu binecunoscuta banca Goldman Sachs pentru acest proiect. Cardul de credit urmeaza sa fie furnizat angajatilor Apple, initial, pentru testare chiar in urmatorele saptamani, iar spre finalul anului ar urma sa fie lansata in mod public.

Apple va permite folosirea acestui card de credit prin intermediul aplicatiei Wallet din sistemul de operare iOS, urmand a oferi si o serie de functii speciale pentru utilizatori. Mai exact, cei de la Apple ar putea oferi posibilitatea de a stabili obiective zilnice pentru cheltuieli, sau chiar limite, astfel incat oamenii sa nu isi consume fondurile inainte de vreme.

Apple va lansa propriul card de credit pentru clienti

Apple ar putea oferi deasemenea si recompense pentru cei care isi indeplinesc obiectivele de cheltuieli, astfel ca oamenii ar putea primi reduceri pentru diverse achizitii, daca sunt cumpatati. Apple urmeaza sa foloseasca Mastercard pentru a procesa platile, deci ai sai angajati vor putea face plati la orice POS-uri asa cum fac acum folosind Apple Pay.

Executives have discussed borrowing visual cues from Apple’s fitness-tracking app, where “rings” close as users hit daily exercise targets, and sending users notifications about their spending habits. There also could be notifications based on analysis of cardholders’ spending patterns, alerting them for example if they paid more than usual for groceries one week.

Apple a modificat interfata aplicatiei Wallet in iOS 12.2, confirmand practic intentia de a oferi un card de credit pentru utilizare, asa ca lucrurile sunt destul de clare in acest moment. Zvonuri privind lansarea unui card de credit al Apple au aparut cu vreo 2 ani in urma, iar acum devin realitate, dar stiti sigur ca in Romania nu vom avea asa ceva disponibil de la compania americana.