iPhone XS Max UMILESTE Samsung GALAXY S10 in Performante

Samsung GALAXY S10, are parte de primele teste de performante, care ne arata ca este umilit de catre telefoanele iPhone XS ale Apple, dar reuseste sa fie pe locul 1 in Android.

iPhone XS Max UMILESTE Samsung GALAXY S10 in Performante

Samsung GALAXY S10, a trecut deja prin primele teste de performante facute pentru unitatile oferite pentru review diversilor jurnalisti care au participat la evenimentul de prezentare, sau care au fost alesi pentru a promova produsele. In ciuda obiectivului lor, ceea ce nu s-a putut ascunde este faptul ca performantele Samsung GALAXY S10 sunt mai proaste decat cele ale iPhone XS/Max, diferenta fiind mare, mai ales ca vorbim despre o distanta mare intre lansarile lor.

Samsung GALAXY S10, a fost testat cu procesorul Exynos 9820, cel care va fi integrat in vasta majoritate a unitatilor vandute de catre Samsung, cel Snapdragon 855 fiind folosit in SUA, si extrem de putine ale zone, desi e mai rapid. Revenind totusi la incapacitatea Samsung de a tine pasul cu Apple, Samsung GALAXY S10 are performante mai proaste decat iPhone XS atat in ceea ce priveste puterea de procesare, cat si in ceea ce priveste puterea palcii video.

Samsung GALAXY S10 are performante mai proaste decat iPhone XS cu Exynos 9820

Samsung GALAXY S10 performante iphone xs antutu geekbench

Samsung GALAXY S10, nu a reusit sa intreaca iPhone XS Max in absolut niciunul dintre testele facute, fie ca a fost vorba despre AnTuTu, Geekbench, GFXBench, sau Jetstream, deci performantele n-au fost in atentia coreenilor cand au facut telefoanele. Acum daca va ganditi ca Samsung GALAXY S10 e mai performant decat telefoanele Android, ei bine ar trebui sa va ganditi mai bine, pentru ca doar versiunea Snapdragon 855 e intr-adevar mai performanta, dar multe telefoane cu aceste procesoare vor fi lansate curand.

Samsung GALAXY S10, este intr-o situatie destul de ciudata, pentru ca Samsung isi face singura procesoarele, deci ar trebui sa le optimizeze si bine, doar ca nu prea reuseste sa faca asta, asa cum face Apple. Acum daca veti spune ca “rezolutia e de vina”, multe teste au confirmat ca atunci cand procesorul e slab si “nu duce”, poti seta oricare dintre rezolutiile disponibile, pentru ca Samsung GALAXY S10 nu va intrece iphone nici daca-l “impingi de la spate”.

Samsung GALAXY S10, este un telefon bun, chiar daca nu poate intrece iPhone in performante, si abia a ajuns din urma Huawei la camere.