Samsung GALAXY S10 Plus, COMIC, NU are Camera Superioara Huawei

Samsung GALAXY S10 Plus, in mod comic, nu are o camera mai buna decat Huawei P20 Pro, un telefon vechi de un de zile, reusind abia sa il ajunga din urma, dar nimic mai mult.

camera Samsung GALAXY S10 Plus

Samsung GALAXY S10 Plus, varful de gama al companiei Samsung, si probabil unul dintre cele mai bune telfeoane mobile de pe piata, a trecut prin analiza celor de la DxOMark, iar rezultatul este unul surprinzator. Desi Samsung GALAXY S10 Plus vine la un an distanta de Huawei P20 Pro, si aduce tot o camera tripla, ea nu este cu nimic mai buna decat cea a telefonului chinezilor, ba din contra, are un punctaj putin mai mic, dar numai cu un punct, si doar la calitatea video.

Samsung GALAXY S10 Plus, a obtinut 109 puncte in testele celor de la DxoMark, exact ca Huawei P20 Pro, un telefon vechi de 1 an de zile, iar doar la partea video produsul chinezilor l-a intrecut, cu un punct. In rest, punctajele celor doua telefoane sunt identice, iar Samsung GALAXY S10 Plus este egal cu Huawei MATE 20 Pro in ceea ce priveste camera, acel telefon al chinezilor fiind lansat in luna noiembrie a anului trecut, dar are camera din P20 Pro, in cea mai mare parte.

Samsung GALAXY S10 Plus are o camea la fel de buna ca Huawei P20 Pro

camera Samsung GALAXY S10 Plus huawei iphone

Samsung GALAXY S10 Plus, venit la 1 an distanta de Huawei P20 Pro, abia a ajuns din urma tehnologia Huawei in ceea ce priveste camerele, iar asta inseama ca Huawei P30 Pro il va lasa complet in urma. Cei de la Apple aproape ca au ajuns din urma Huawei cu noua camera din iPhone XS Max inca din toamna, insa Samsung a avut nevoie de un an intreg, si in loc sa puna Samsung GALAXY S10 Plus in avantaj in fata Huawei, il lasa sa fie depasit complet de noile telfeoane ale chinezilor.

camera Samsung GALAXY S10 Plus huawei iphone zoom

Samsung GALAXY S10 Plus, are o camera foarte buna, nu trebuie trecut cu vederea acest lucru, dar trebuie avut in vedere faptul ca ea abia ajunge din urma o camera veche de 1 an, si peste doar o luna va fi complet depasita. Practic, Samsung a pierdut complet contactul cu Huawei in ceea ce priveste camerele pentru telefoane mobile, iar asta e o problema serioasa, pentru ca tot ceea ce vedem in Samsung GALAXY S10 Plus, vom vede si in Samsung GALAXY Note 10.

Samsung GALAXY S10 Plus, are totusi parte si de o veste buna, macar a intrecut iPhone XS Max, care a fost deasemenea intrecut de catre Xiaomi Mi 9, pentru ca nu are o camera tripla.