iPhone 12, Apple Pregateste o Tehnologie ULUITOARE

iPhone 12, Apple pregateste o tehnologie uluitoare pentru viitoarele sale modele de telefoane, iata ce se dezvolta in aceste momente pentru ele.

10

iPhone 12

iPhone 12, este pregatit de catre compania Apple pentru lansare in 2020, iar astazi aflam ca pentru aceste modele de telefoane se pregateste o tehnologie uluitoare, care cu siguranta va pune probleme mari pentru Samsung, sau Huawei. TSMC, principalul producator de procesoare pentru compania Apple, se pregateste sa fabrice pentru iPhone 12 un nou tip de procesor produs folosind un proces de fabricatie de 5nm, superior celui de 7nm, folosit acum.

iPhone 12, ar urma sa aiba un asemenea procesor dupa ce TSMC a anuntat intentia de a isi imbunatati substantial procesul de fabricatie pentru procesoare special pentru a castiga comenzi de la compania Apple in 2020. 25 de miliarde de dolari urmeaza sa investiti de catre cei de la TSMC pentru a fabrica aceste tipuri de procesoare special pentru iPhone 12, deci este de asteptat sa primeasca o serie de comenzi uriase de la Apple, sau chiar Huawei, dar in cazul ultimilor, probabil nu din 2020.

iPhone 12 va avea un procesor produs pe o tehnologie de 5nm

iPhone 12, va avea parte de tehnologii atat de bune tocmai multumita succesului pe care l-au avut modelele din anii anteriori, cei de la TSMC facand aceste investitii pentru a ramane producator exclusiv de procesoare pentru Apple. TSMC a reusit sa convinga americanii sa renunte la Samsung pentru fabricarea de procesoare inca de acum vreo 3 ani, iar acum incearca sa ramana pe aceeasi pozitie inclusiv pentru iPhone 12, care va fi lansat in 2020.

TSMC is expected to secure the first 5nm chip orders from Apple for the 2020 iPhones, the sources continued. Despite its dim business and industry outlook this year, TSMC claimed it is making progress in the development of sub-7nm process technologies with plans to move a newer 5nm EUV process to volume production by 2020 well on track.

iPhone 12, separat de acest nou procesor fabricat pe 5nm, pentru acest model al seriei de telefoane Apple asteptam deasemenea noi camere, poate chiar quad, 5G, un nou design, ecrane mai bune, si cine stie ce alte imbunatatiri. Cresteri ale ecranelor e cam greu sa mai faca Apple, avand in vedere ca s-a cam ajuns la un plafon, insa e foarte posibil ca iPhone 12 sa vina cu alte inovatii pe partea software, sau cu functii care inca exista doar in telefoanele Android.