Samsung GALAXY S10e vs iPhone XR, Comparatie Detaliata

Samsung GALAXY S10e, apare intr-o prima comparatie cu iPhone XR, pentru a ni se arata care dintre cele doua telefoane merita cumparat, avand in vedere preturile foarte apropiate.

Samsung GALAXY S10e iPhone XR

Samsung GALAXY S10e, telefonul “ieftin”, cu “accente” premium, pe care Samsung l-a lansat special pentru a concura cu iPhone XR, apare astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care ar trebui cumparat. Mergand pe strategia celor de la Apple, Samsung a decis sa lanseze seria Samsung GALAXY S10 in trei versiuni, Samsung GALAXY S10e fiind cel mai ieftin dintre toate, cu un pret de doar 780 de euro, putin mai mic decat cel pe care-l are iPhone XR peste mai tot in lume.

Samsung GALAXY S10e, la fel ca iPhone XR, are un ecran la fel de bun precum modelele mai scumpe, dar nu are o camera la fel de buna, nici un cititor de amprente la fel de bun, dar are totusi si acelasi procesor, si teoretic, acelasi tip de RAM. iPhone XR are totusi un avantaj aici, deoarece are un Face ID care functioneaza la fel ca in iPhone XS, deci Samsung GALAXY S10e este in dezavantaj, pentru ca are cititorul de amprente integrat in butonul lateral, nu in ecran.

Samsung GALAXY S10e este o idee la fel de proasta ca iPhone XR

Samsung GALAXY S10e, spre deosebire de iPhone XR, vine cu un ecran cu aproape aceleasi caracteristici precum celelalte modele, diagonala si rezolutia find mai mici, dar aceeasi rezistenta la apa si praf, aceeasi conectivitate GSM, Apple fiind ceva mai lacoma aici. Bateria Samsung GALAXY S10e este mai mica decat cea din modelele mai scumpe, ceea ce la iPhone XR e invers fata de iPhone XS, insa per tota, imparte mai multe caracteristici cu modelele scumpe, comparativ cu telefonul Apple.

Samsung GALAXY S10e, este o idee proasta pentru Samsung, pentru ca diferenta de pret fata de Samsung GALAXY S10 este de numai 119 euro, dar lipsurile nu sunt la fel de mari, asa ca e posibil ca multa lume sa aleaga modelul mai ieftin, pentru ca nu pierde la fel de multe precum cei care aleg iPhone XR fata de iPhone XS. Cu Samsung GALAXY S10 Plus e o alta situatie, pentru ca fata de Samsung GALAXY S10e exista diferente ceva mai mari, atat la pret, cat si la caracteristici.

Samsung GALAXY S10e, este pentru clienti o alegere mult mai buna, fata de modelele mai scumpe, in comparatie cu alegerea pe care o fac cei care se gandesc la iPhone XR fata de iPhone XS, iar in cazul unei comparatii directe, cred ca Samsung iese in avantaj.