Samsung Galaxy S10E. Un iPhone XR, dar cu Android

Samsung Galaxy S10E. Noul smartphone este un fel de iPhone XR care ruleaza Android, compania Samsung preluand strategia celor de la Apple, desi e una paguboasa.

Samsung Galaxy S10E

Samsung Galaxy S10E. Pentru cei dintre voi care inca nu stiati acest lucru, compania Samsung s-a gandit ca n-ar strica sa concureze in 2019 cu Apple la fel de direct ca si pana in prezent, adica sa lanseze tot trei modele de telefoane. A devenit deja o moda ca Samsung sa copieze ce face Apple, iar cu Samsung Galaxy S10E vedem de la coreeni un “raspuns” pentru iPhone XR, versiunea low-cost a iPhone XS, care n-a generat vanzari uriase.

Samsung Galaxy S10E. In cazul celor de la Samsung, telefonul este o versiune low-cost a modelelor din seria Samsung Galaxy S10, urmand a avea unele caracteristici similare, dar si unele diferente uriase. Samsung Galaxy S10E va avea un ecran plat, nu cu margini curbate, acelasi chip Qualcomm Snapdragon 855, o camera duala, o singura camera frontala, mai putin RAM, mai putin spatiu de stocare, cititor de amprente intr-un buton lateral, deci multe minusuri fata de modelele principale.

Samsung Galaxy S10E e un iPhone XR, dar cu Android

Samsung Galaxy S10E teaser

Samsung Galaxy S10E. Toate aceste lipsuri vor fi totusi “acoperite” de un pret mai mic pentru acest dispozitiv, o imagine de promovare confirmand faptul ca Samsung va copia si ideea Apple pentru promovarea sa. Samsung Galaxy S10E va fi lansat cu motto-ul Premium fun. For Everyone., in timp ce iPhone XR a fost catalogat de mai toata lumea ca un telefon premium, care a devenit mai accesibil pentru fanii Apple ce nu-si permit telefoanele mai scumpe.

Samsung Galaxy S10E. Problema cea mai mare cu iPhone XR este ca lumea nu e prea multumita sa stie ca exista un model mai bun, care desi costa ceva mai mult, ofera beneficii mult mai mari. iPhone XR n-a avut parte de succesul dorit de catre Apple, iar Samsung Galaxy S10E s-ar putea “lovi” de aceleasi probleme dupa ce va fi lansat, desi diferenta de pret fata de modelele premium nu va fi chiar atat de mare precum vedem in cazul ofertei Apple.

Samsung Galaxy S10E. Cu un pret de vanzare de 700 – 750 de euro, va fi chiar mai ieftin decat iPhone XR, insa ofera si mai putine, de la ecran, si pana la performante, sau poate chiar experienta de utilizare.