Nokia 9, PRIMA POZA facuta cu Noua Camera, PRETUL MIC

Nokia 9, are publicata prima poza facuta cu noua sa camera, dar are deasemenea anuntat si pretul mic pe care vrea sa-l ceara HMD Global pentru telefonul sau.

Nokia 9, PRIMA POZA facuta cu Noua Camera, PRETUL MIC

Nokia 9, are astazi parte de o dezvaluire extrem de interesanta, deoarece o prima poza facuta cu noua sa camera a fost publicata, si confirma faptul ca urmeaza sa avem parte de calitate foarte buna pentru inregistrari. Nokia 9 a fost folosit de catre un fotograf profesionist intr-o expeditie pe care a facut-o in Scotia pentru a face poze care sa-i evidentieze camera, iar mai jos puteti vedea ce a reusit acesta sa surprinda cu noua camera cu 5 senzori de imagine.

Nokia 9, va fi primul smartphone din lume care are o camera cu 5 senzori de imagine integrati, iar daca poza aceasta nu a fost modificata excesiv, atunci telefonul urmeaza sa ofere o experienta uimitoare pentru clienti. E foarte posibil ca Nokia 9 sa detroneze in sfarsit Huawei in ceea ce priveste cele mai bune camere pentru smartphone-uri, insa rmane de vazut daca expertii in fotografie vor confirma acest lucru dupa ce vor avea ocazia de a testa telefonul.

Nokia 9 are o camera uimitoare, dar e si mai ieftin decat credeam

Nokia 9, va avea nu doar o camera uimitoare, ci si un pret surprinzator de mic in comparatie cu ceea ce ne asteptam, adica 599 de euro, in loc de 799 de euro, cat se zvonea pana in momentul de fata. Se pare ca Nokia 9 va fi chiar mai ieftin decat isi imagina multa lume, iar asta e normal, pentru ca nu vine cu toate componentele de ultima generatie, el avand un procesor vechi de mai bine de un an de zile, ceea ce ii cam afecteaza sansele de succes.

View this post on Instagram

~ Captured and edited entirely on a Nokia phone. On February 24, I will be on stage at #MWC19 with @Nokiamobile. Are you in the city and do you want to join me at the event? Follow @Nokiamobile and leave a comment below including #GetSmart and #Nokiamobile. Two lucky winners will get to join me and win cool giveaways!

A post shared by Konsta Punkka (@kpunkka) on

Nokia 9, cu un pret de doar 599 de euro va fi extrem de atractiv pentru extrem de multa lume, iar procesorul vechi nu va mai conta chiar atat de mult pentru cei care vor o camera exceptionala la un pret bun. Totul “tine” aici de calitatea foarte buna a camerei din Nokia 9, pentru ca daca ea nu va fi asa cum isi doresc fanii, atunci nici macar acel pret de 599 de euro nu va fi suficient de mic pentru a convinge lumea sa il cumpere dupa lansare.

Nokia 9, va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte care va avea loc maine, astfel ca vom vedea toate noutatile interesante prezentate in mod oficial de catre finlandezi.